Kupiłem sobie fajne wycieraczki w biedronce teee płaskie :) Super pracują jest 9.99 za sztuke :)
Lewa długość 55CM prawa 50:)
Pozdrawiam
Printable View
Kupiłem sobie fajne wycieraczki w biedronce teee płaskie :) Super pracują jest 9.99 za sztuke :)
Lewa długość 55CM prawa 50:)
Pozdrawiam
Potwierdzam - mam je coś koło 3-4 miesięcy - mówię sobie za te pieniądze to nawet niech 3 miesiące pożyją a będzie dobrze. nie mażą i są ok
OOOOOOOO dzięki za info. Skoruo dobre to można kupić na testy... Mam nadzieje, że nie piszczą..
Ale te płaskie przy większych prędkościach słabo się sprawdzaja - dolna część nie zgarnia wody, bo nie mają spojlera który by je dociskał
Potwierdzam 2gi miesiac bez problemow
Właśnie kolego te płaskie mają areodynamiczny kształt w porównaniu do zwykłych
Fajne cichutkie naprawde :) tylko Ty MASA625 w Swojej 166 pewnie będziesz miał inną długość.
Ja do Siebie kupiłem dwie takie same 55 cm i jedna była zadługa i musiałem zakupić jeszcze jedną 50cm.
Ogólnie wam powiem że jeśli chodzi o alfe 156 wycieraczki mają bardzo gwałtowny ruch ramionami i ogólnie daje to nieprzyjemny odgłos podczas jazdy.
I jeszcze spytam o jedno:) Pierwszy stopień wycieraczek jest w bardzo długich odstępach czasu a już drugi jest w bardzo krótkich...nie da się stworzyć jakiegoś stopnia między tymi dwoma.Kurcze jeżdże czasem chryslerem i jest taka duża regulacja częstotliwości ruchu wycieraczek że naprawde jest to przyjemne podczas deszczyku takiego delikatnego
Ja też kupiłem te wycieraczki z biedronki, dzięki uprzejmości kolegi "solek". dał mi cynk że są i wczoraj po południu zakupilem i zamontowałem. za ta cene na pewno się opłaca. I wygladają o niebo lepiej niż standardowe :D dzięki solek! i polecam jak najbardziej! :)
No właśnie:) na prawej manetce masz "ruchomą" końcówkę do regulacji częstotliwości pierwszego biegu:) Co do wymiarów to sobie jakoś dam radę:)
PS korzystając z okazji przestrzegam wszystkich przed wycieraczkami płąskimi firmy ALL RIDE- można to kupić na stacjach BP i pewnie innych również w rozsądnej cenie. Kiedyś kupiłem dwie na szybko na stacji i po przejechaniu 3 kilometrów musiałem zakłądać te stare, bo to badziewie na środku szyby, na wysokości oczu nie przylegało dobrze i nic nie było widać:(
Jak to mówią chytry dwa razy traci...