-
Centralny zamek problem
Witam,
Mam problem z centralnym zamkiem, miesiąc temu wymieniłem baterię i wszystko chodziło dobrze aż dopiero kilka dni temu kluczyk zaczął się zawieszać, jest tak że kilka razy zamknie się dobrze z pilota a za którymś razem dioda w kluczyku zaczyna się palić światłem ciągłym i tak się pali kilkanaście sekund. Wkładałem starą baterię i efekt ten sam, mam sam centralny bez alarmu, z kluczyka zamyka się bezproblemowo. O co w tym chodzi?
-
Mikroprzelacznik znajdujacy sie na plytce w srodku kluczyka mowi pa-pa. Mozna zakupic dowolny, takiej samej wielkosci, a raczej "malenkosci" i samemu wlutowac. Inna opcja to pewnie nowy kluczyk, jak znam zycie ;)
-
Ciao,
Podpinam się pod temat, ponieważ nie chcę zakładać nowego.
Ostatnio podczas zamykania drzwi, nieważne czy zdalnie czy kluczykiem, centralny zamek otwiera troje drzwi - zamek w drzwiach tylnych z prawej strony nie reaguje. Ktoś miał coś takiego i orientuje się jaka może być przyczyna?
-
Witam!!!
Mam tak samo prawe tylne drzwi sie nie otwieraja. Zamarzlo ryglowanie drzwi trzeba czekac do odwilzy lub wstawic autko do cieplego garazu. Przerabialem ten problem przed swietami i teraz sie powtorzyl.