Poniżej link, i teraz pytanie co zrobić żeby tak dopieścić auto? Czy się nie da i raczej wiąże się to z zakupem nowych części ?
Kliknij
Printable View
Poniżej link, i teraz pytanie co zrobić żeby tak dopieścić auto? Czy się nie da i raczej wiąże się to z zakupem nowych części ?
Kliknij
Ten link otwiera stronę główną :/
Może dasz bardziej konkretne namiary :wink:
u mnie jakos wszystko ok wiec moze Ty cos popraw u siebie. Alfa zrobiona naprawde super :] tylko ze kierownice ze zlej strony jej zalozyli :D a co do tego jak to zrobic to duzo kasy i ma sie wszystko :D a fotele mi sie nie podobaja reszta jak najbardziej ok ;]Cytat:
Napisał AR_33
Fajna fajna :wink:
Ale przecież Twoja Bella jest już nadzwyczaj śliczna 8)
zrobiona z wyczuciem i przez to pięknie wygląda :)
Ale widzę że hamulce jak i inne podzespoły nie są chyba seryjne od 33, zgadza się ?
zgadza sie, hamulce inne, fotele w srodku inne, kierownica z innej strony, radio tez zmienilo miejsce i oklejona czyms deska i schowek, felgi przerobione z rozstawu 4x100 na alfe no a reszta seria choc nie wiem co pod maska dolozone i co to za sprezynyCytat:
Napisał Spirit
Bardzo fajnie zrobiona :)
Tak na prawdę to ma tylko zmieniony przedni zderzak, a reszta to fabryka, oczywiście jest solidnie obniżona.
Spirit, jak będziesz chciał zmieniać tarcze na nacinane pisz na PW dam Ci namiary :)
Sprężyne można też spoko kupić około 380 zł komplet, no chyba że chcesz H&R to przy obecnym kursie € jakieś 670 zł za komplet.
Co do felg to wydaje mi się, że fabrycznie są przygotowane pod dwa rozstawy śrub 4x100 i 4x98 (można je znaleść na necie coś około 320 zł szt.)
Spokojnie póki co nie mam kasy za bardzo żeby bawić się w jakieś szczególne przeróbki. W planach najbliższych jest zakupienie felg 15", albo 14" oryginalnych, następnie zamontowanie halogenów w zderzak chociaż ciężko je dostać, a jak są to dużo za nie wołają, pomalowanie lusterek w kolor nadwozia i zderzaków całych w kolor bo teraz są 2 kolorowe ;), no i chciałbym szyber założyć ale to już inna bajka.
A powiedz mi AR_33 ile takie tarcze kosztują i czy nie będę musiał zmieniać np. zacisków klocków itd ... ??
Niczego nie musisz zmieniać, wszystko pasuje jak fabrycznie, cena około 220 zł za komplet (2 tarcze przód)Cytat:
Napisał Spirit
Zastanowił bym się nad tym szyber dachem :roll:Cytat:
Napisał Spirit