:confused: jak wyżej...
chodzi mi o wymianę tylko przednich foteli, rozstaw szyn no i czy sie gabarytowo zmieszczą?
Printable View
:confused: jak wyżej...
chodzi mi o wymianę tylko przednich foteli, rozstaw szyn no i czy sie gabarytowo zmieszczą?
W 166 nie ma mechanizmu podnoszenia siedzenia - jak pasażerowie dostaną się na tylną kanapę ?
Po drugie siedzenia w 166 mają poduszki powietrzne
Po trzecie są sporo większe od siedzeń w GTV.
Wg. mnie najbardziej zbliżona wielkość foteli to 156 - ale patrz punkt 1 :)
od 145 pasują ;)
Witam !
Podłączę się nieco do tematu. Czy mógłby ktoś podać rozstaw szyn foteli w GTV ? Podobno jest taki sam jak w 145, a to ponoć oznacza, że będą pasować do Punto I (z małymi przeróbkami)
Z góry dziękuję i pozdrawiam !
Bankowo jest taki sam rozstaw jak w 145 ale inne mocowanie tylnych śrub...
Mam w 145 zamontowane fotele od Gtv... inna jazda :)
Mam też na wzór Gtvkę jakbyś potrzebował wymiary...;)
Ja montowałem kiedyś fotele od Gtv do 156, rozstaw szyn identyczna, przednie mocowania mają identycznie wywiercone otwory, tylne otwory, różnica 1cm, wystarczyło kupić grube samowkręty, i za jednym zamachem je zamontować, w 156 w fotelach gtv, niżej się siedzi, nawet niżej niż te z wersji GTA 156. A na odwrót w Gtv po zamontowaniu siedzeń od 156, będzie się wyrzej siedzieć, więc nie polecam przekładać do Gtv żadnych innych foteli,tymbardziej z 166 bo to już kanapy a nie fotele do Gtv, chyba ż będą jeszcze nirzej usadzone niż w Gtv, to może z 2cm bo więcej nie da rady, można kubły bez regulacji to pójdą niżej.