http://allegro.pl/piekna-alfa-147-1-...350235439.html
Printable View
Na zdjęciach wygląda OK na zadbana, napisz w podforum regionalnym ,,DolnySlask - Opolskie" czy jest ktoś z Wałbrzycha który mógłby podjechać obejrzeć / podłączyć pod kompa. Z tym ,,bogatym wyposażeniem" to ja bym uważał zwłaszcza na te 10 poduszek powietrznych ;), jedyne co tu jest na moje oko z ,,bogatego wyposażenia" to dwustrefowa klima i tempomat, reszta to standard. W między czasie napisz do gościa zapytanie skąd została sprowadzona i niech CI poda VIN
dziekuje za odpowiedz juz napisalem tu i tu ;) jak cos sie dowiem to dopisze pozdrawiam
Ale, ten kolor na pewno ci pasuje ? :)
ciekawy jest ;D
Czy mi się wydaje, czy Alfa ma być twoim pierwszym samochodem ? :cool:
nie. mamy juz z zona skode fabie z 2004 w sedamie - taka wspolna a teraz czas na mnie - a skad to pytanie az tak sie zdradzam ;D ale opinie panie kolego co myslisz procz koloru budy
No dobra, ja osobiście szukałbym dalej...pierwsze co mnie odrzuca to kolor (nie jest w moim typie) ale to już mówiłem.Następnie nie pasują mi fotele, za bardzo lubię skórę, brak dobrych alu. AR.
Co ma fajne to liczniki (białe) :) no i wydech, bo nie ten nędzny oryginalny.
Taka moja subiektywna ocena na szybko.
pozdro
wszystko to estetyczne uwagi ale jak najbardziej dziekuje ! czekam na informacje od wlascieciela , jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam
10 poduszek dobry zart :D