witajcie prosze was o podpowiedzi związane z silnikiem a dokładnie z jego wyglądem czy sa jakies gadżety specjane do silników na po prawe wygladu ?? co można z nim zrobić za bardzo nie rozkręcając go i nie wyjmując z góry dzieuje za porady
Printable View
witajcie prosze was o podpowiedzi związane z silnikiem a dokładnie z jego wyglądem czy sa jakies gadżety specjane do silników na po prawe wygladu ?? co można z nim zrobić za bardzo nie rozkręcając go i nie wyjmując z góry dzieuje za porady
Umyć? :D
Można też pomalować pokrywę zaworów i... to chyba wszystko :P
akies np przewody czy cos w tym stylu?? sa gdzies do kupienia??
Kolego wybebeszasz pokrywke TS, ładujesz diody LED, ładujesz kolorowe kable, malujesz puche od filtra powietrza w kolor, wszystko obsypujesz brokatem i jest miód.
Ewentualnie wersja "lans" czyli wszystko w koło walisz złotolem ;D
A tak na poważnie,
porządnie umyć pokrywe TS, albo ją pomalować bądź okleić - odpowiedni link w bazarze, temat kolegi cuma_borek
Solidnie umyć silnik, 145/146 z racji braku osłony pod silnikiem syfią się niemiłosiernie, zabezpieczyć wszystkie gumowe i plastikowe elementy jakimś dressingiem żeby nie wyblakły i zachowały czarny kolor.
Pokrywa - jeżeli masz alu malujesz farbą vht w dowolnym kolorze + polerka lub tez malowanie kolektora ssącego, jeżeli masz plastik lakierujesz bądź flokujesz (nieźle wygląda).
Rurę dolotową do puszki filtra wymieniasz na kwasówkę z silikonowymi łacznikami do przepływki, przepustnicy i puszki filtra.
Trochę możliwości jest :)
hehe akurat u mnie jest osłona dolna silnika:) a co do malowania pkrywy to sie zabieram za to w wolnej chwili
hehe po prostu jak kupowałem alfe to sprzedawca mi ja dorzucił tą os.one bo miał nie przykreconą hhe
Obecnie można na allegro kupić. Sam będę zamawiał.
a masz zdjęcia tej osłony pod silnik?