-
Nakładki na pedały
Poszukuje nakładki gumowej na pedał konkretnie na sprzęgło, widziałem są na allegro za 50zł, tylko czy to coś warte jest:P Posiadając Fiata Brave kupiłem taki zamiennik na allegro za 40zł i po 2 tygodniach były do wywalenia. Macie może jakieś sprawdzone, zamienniki a może oryginalne brać?
-
-
-
w którym ASO to bym od razu podjechał :)
-
u mnie w bielsku wiem bo kupowałem na sprzeglo bo sie przetarla .... juz pisałem gdzies na forum o tym tak jak i o robociznie za rozrzad 220zł za robote w ASO
-
u mnie w aso zaśpiewali 25zł za sztuke...
-
ja kupilem ori na allegro chyba za 38 zl komplet sprzeglo i hamulec. Szkoda ze nie poszukalem w autosklepie. Mam od jakis dwoch miesiecy i nie widac jakis oznak zuzycia, wydaje mi sie ze lepiej dolozyc doslownie pare złotych i miec oryginal z logiem alfy
-
ja poszukam w krk może gdzieś trafie.
-
Wymieniałem u siebie na oryginalne jakieś 1.5 roku temu. Ogólnie to widać po nich wyraźnie, że dużo bardziej zużyło się sprzegło, niż hamulec, zwłaszcza górna część nakładki jest sponiewierana.
Parę dni temu spadła mi już zupełnie, o dziwo jednak nie jest podarta, wygląda na całą. Przykleję cholerę jakimś glutem do pedału i styknie:P
-
Hej,
właśnie poszukuję jakichś nakładek, bo tą ze sprzęgła mam trochę pękniętą i spada. Czy te ---> http://allegro.pl/nakladki-na-pedaly...413095242.html są w ogóle warte uwagi? Pod kolor by były...ale czy też nie będzie to wiejsko wyglądało?:) Najwyżej poszukam oryginalnych... Co myślicie?