-
1 załącznik(i)
Proszę o pomoc pilne
Witam!
Dziś w swojej 155 odkręciłem przepustnicę z dolotem iż dwa wężyki nie były nigdzie wczepione i teraz mam mały problem bo sam ich nie wiem gdzie wczepić Załącznik 58283
1 to nic nie było taki cienki wężyk dyndał z tego regulatora? co jest po prawej stronie
2 to było zaślepione
3 wężyk był wczepiony ale nigdzie indziej indziej później nie był czyli też sobie dyndał prosił bym o pomoc z góry dziękuje
-
3 wpinasz w blok, tam jest jeden króciec więc się nie pomylisz
A 1 i 2 musiał bym spojrzeć, jeden pewnie na ten tłumik tętnień paliwa po lewej na fotce, jutro mogę sprawdzić.
-
dzięki kolego jak byś mógł to był bym bardzo wdzięczny to jak będziesz wiedział gdzie co i jak to napisz wyjaśnij pomóż :) jeszcze raz dzięki
P.S
jeśli jeszcze ktoś coś wie to się udzielać :D
-
ponawiam temat iż chciałem złożyć samochód a dalej nie wiem co i jak ;/
-
1- regulator ciśnienia paliwa
2- filtr oparów paliwa (czarny wężyk z tworzywa)
3 - spływ oleju do bloku nad półośką
-
a gdzie szukać tego filtra oparów paliwa ?
-
Po prawej stronie pod baniakiem na płyn do spryskiwaczy idz po wężyku i dojdziesz gdzie to tam sie schowało ;)
-
A ten filtr oparów paliwa jest bezobsługowy czy coś się powinno w nim zmieniać?? Można go wywalić??:D
-
Grzybek, Ty już lepiej w ten sposób auta nie odchudzaj. Wystarczą halogeny i środek :D
-
Oj tam oj tam:) Przecież mówiłem że wszystko co jest zbędne ląduje w koszu:) A ten filtr tylko kg z przodu dodaje i zaburza rozkład masy:D Tutaj przemyślana będzie każda śrubka czy jest potrzebna;) Jutro biorę się za odchudzanie wiązki elektrycznej ze zbędnych fajerwerków jak głośniki, antena, oświetlenie wewnętrzne itp.