Potrzebuję żeby jakaś dobra duszyczka przewiozła mi Głowice do 155 od Grzybka z Warszawy do mnie do Łodzi......
Pisać pany
Printable View
Potrzebuję żeby jakaś dobra duszyczka przewiozła mi Głowice do 155 od Grzybka z Warszawy do mnie do Łodzi......
Pisać pany
ja jezdze ostatnio pociagiem codziennie do pracy, moge odebrac gdzies na jerozolimskich (szczesliwice/wlochy najchetniej) i Ci gdzies w Lodzi podrzucic (najchetniej retkinia). W Lodzi nie ma problemu zebym Ci gdzies ta glowice dowiózł wieczorem, ale po Wwa nie jezdze autem, wiec dworzec Zachodni bylby najwspanialszym miejscem do jej odbioru
Włączę się ponieważ to ode mnie ma być ta głowica:) Nie ma problemu, na Zachodni mam 2,5km więc mogę podjechać, kwestia tylko w jakich godzinach??
jutro to moze byc ciezko bo zaraz po pracy pedze na badania na walbrzyska, a pozniej chce zdazyc na mecz przed 20:30. Grzybek - podaje Ci nr komorki na pw to jakos sie zdzwonimy jutro
Ok, jeśli jeździsz codziennie to nie musi być jutro, zadzwonię to się umowimy bo akurat jutro i tak będę na Zachodnim.
Grzybek bardzo spoko jegomosc :) mam to ustrojstwo juz w Lodzi, jutro jakos sie zgadamy Michal.
PS z retki jestes?
Zalatwione, mozna zamknac. Polecam sie ;)