Masz może niepotrzebne błotniki do Alfy 156 ???
Witam
Mam do Was sprawę, czy całkiem przypadkowo Ktoś z Was z okolic Katowic nie ma "wolnych" błotników przednich i tylnich do alfy 156. Mogą być pouszkadzane, oby ranty nadkoli były wmiarę niepokrzywione. Już tłumaczę po co mi one. Próbuję swoją 156 stuningowac do GTA, zderzaki mam, progi mam, ale błotników niestety nie. Na allegro ostatnio pojawił się jeden komplet , ale w chorendalnej kwocie 1200 zł. Wyciąganie błotników raczej nie wchodzi w grę, bo nie dopasuję do nich zderzaka, prostowanie raczje też nie, bo potem fale jakieś wyjda i nie wyprowadzi sie tego, ale dospawanie rantów z innego błotnika 156 to chyba dobry pomysł. Wiem że na allegro można kupić błotniki w sensownej cenie, ale jako prawdziy miłośnik Alfy szkoda mi niszczyć całego elementu dla samych ratów. Jeżeli ktoś z Was ma gdzieś rzucone niepotrzebne już błotniki to bardzo prosił bym o odzew, nie chcę niszczyć dobrych elementów, żeby same ranty z nich wyciąć. Piszę do alfaholików z mojej okolicy, bo paradoksem jest też fakt, że przesyłka błotnika potrafi stanowić równowartość jego kosztu zakupu :) jeśli się znajdą to sam podjadę. Co do ceny jakoś się dogadamy.
Pozdrawiam
Bocik