-
Wymarznona GTV
Witam.
Jestem nowy na forum. Zacząłem je przeglądać żeby kupić wymarzoną GTV-kę od alfaholica licząc na wiarygodność podawanego stanu technicznego (w porównaniu do innych ogłoszeń). Znalazłem ogłoszenie Kolegi A.D.I.K. dotyczące wymarzonej wersji silnikowej GTV-ki (ostatni post z 09.06.2011), zamieszczone również na Otomoto (http://otomoto.pl/show?id=C23858270&preview=1). Ma to być moja pierwsza Alfa (nie samochód wogóle ale właśnie Alfa). Proszę o radę co do wyżej opisanego egzemplarza. Wszelkie uwagi mile widziane. Pozdrawiam. -witeq-
-
-
Dzięki, po przestudiowaniu działań Kolegi ADIK-a doszedłem do wniosku, że ten Alfik jest dla mnie zbyt ekstremalny. Będę szukał egzemplarza poprawionego troszkę delikatniej - mniej radykalnych zmian, Ta jest piękna ale mimo wszystko nie dla mnie. Mam nadzieję, że trafię na moją wymarzoną.
-
Zastanów się jeszcze, samo doposażenie jest warte sporo kasy, z perspektywy kupca fajnie wyposażonej GTVki piszę. Dbanie o nią w zasadzie bezcenne. Cena 16k za taki egzemplarz jest atrakcyjna. Każda "neutralizacja kaprysu" to min. kilkaset zł. Zimowe telefony ze 2k. a jeżeli 17" w dobrym stanie to nawet więcej itd. itd.
-
Pisali na forum, że miała być w OPT - widział ktoś to, czy wogóle był taki odcinek?
-
Widziałem chyba wszystkie odcinki i nigdy nie było w nim żadnej Gtv chyba że zrobili jakieś nowe
-
nie wystąpiło w OPT bo nie chcieli zwrócić kosztów transportu i jeszcze kilka innych rzeczy
-
hahaha tzn że najlepiej dać im auto, podprowadzić , zgodzić się na wszystko, zapłacić za graty, oni łaskawie to sfilmują za co dostaną dobrą kasę, a Ty możesz im jeszcze pięknie na antenie podziękować...świat zwariował.
-
-