2 załącznik(i)
Świecie Platynowie NGK do TSa - polecam
Witajcie
Za bardzo nie wiedziałem gdzie umieścić tą informację, a że jeżdzę 156 TS to postanowiłem ją tu pozostawić.Chciałem polecić Wam świeczki Platynowe Orygnalne Alfy, które są na Allegro.
http://moto.allegro.pl/swiece-zaplonowe-alfa-romeo-146-147-166-156-gt-t-s-i2416245444.html
To nie ściema, też na poczatku nie wierzylem tej aukcji, ale wszystko jest jak powinno być. Dzwoniłem przed zakupem do tej firmy AUTO-DAP z Pabianic, jest to Dealer serwisowy Fiata, czy to są faktycznie świece platynowe BKR6EKPA i PMR7A, facet w serwisie mi to potwierdził. Produkcja japońska jak widać na zdjęciach. Tak niską cenę tłumaczył tym że kiedś zadużo ich zamówili i teraz wyprzedają. W sobotę wkręcam je do Swojego TSa zobaczymy jak się bedą sprawować.W załączeniu zdjęcia faktury wystawionej na moja osobę z ceną 296 zł (285 zł komplet świec i 11 zł przesyłka eskpresowa - niecała doba) i zdjęcie samych świec. Na fakrurze pozwoliłem sobie zamazać podpis i pieczątkę wystawiającego, żeby ewentualnie nie mieć jakiś problemów, ale wszysto jest jak najbardziej wporządku.
Pozdrawiam
Bocik