Czy ktoś wie konkretnie, czy można już dojechać z Gliwic (węzeł sośnica) do samego lotniska w Pyrzowicach? Czy są potem jakieś oznakowane zjazdy?
Printable View
Czy ktoś wie konkretnie, czy można już dojechać z Gliwic (węzeł sośnica) do samego lotniska w Pyrzowicach? Czy są potem jakieś oznakowane zjazdy?
podobno się da ale głowy nie dam nie jechałem jeszcze zjazdy muszą być bo się kończy droga
no z tego co wiem to już odcinek jest otwarty i właśnie się kończy przy Airporcie więc o zjazdy nie ma się co martwić
wjeżdżasz w G-cach i śmigasz
Da się na 100%, kilka dni temu w radiu słyszałem że ten odcinek jest już oficjalnie otwarty
Ja też słyszałem, że jest już możliwy dojazd do Pyrzowic. Sam korzystam z a1 na odc. od wieszowej do piekar i z tego co wiem, to następny węzeł jest jeszcze nieczynny, a potem to już lotnisko więc musi się dać :)
Da się. Jedynie węzeł Bytom jest zamknięty.
Da się bez problemu, dodam że autostrada dość pusta i można spokojnie przepalać DPFy ;)
Na http://mapa.targeo.pl/ są wszystkie nowe autostrady jak i te w budowie oznaczone.
Polecam się przejechać, bo faktycznie na razie pustawa jest :D
To bedzie to jedyna aktualna mapa w internecie. Google Maps i Miechelin sa sporo do tylu.
Sent from my GT-I5700 using Tapatalk
otwarta niedawno sprawdzone dziś jadę ja wytestować jakość asfaltu ;)