ludzie czy to możliwe ze przewody zapłonowe do AR to tylko 4 sztuki bo chcę kupi ,,fajki'' na świece główne te od cewek i ZONK wszędzie mają tylko kable dwa długie i dwa krótkie. ma ktoś jakiś namiar na sklep z ww częściami?
Printable View
ludzie czy to możliwe ze przewody zapłonowe do AR to tylko 4 sztuki bo chcę kupi ,,fajki'' na świece główne te od cewek i ZONK wszędzie mają tylko kable dwa długie i dwa krótkie. ma ktoś jakiś namiar na sklep z ww częściami?
Przewody WN to jedno a fajki od cewek do swiec to drugie. W koncu świec jest 8 a kable 4
fred
4 kable + 8 fajek musi byc
JA kupywałem osobno kable zapłonowe i osobno fajnki na cewki. Za kable płaciłem 370zł, a za fajnki 30zł/szt.
Poszukaj na allegro - mi się udało kupić komplet przewodów+fajki do cewek - przewody firmy Kager, a fajki oryginały Bosch.
nie. 4 fajki i 4 prewody(fajki sa poloczone na stale z przewodami) odradzam przewody firmy "KAGER"TOTALNY SYF!lepiej dac pare zl wiecej i kupic BOSCHA,CHAMPIONA,czy NGKCytat:
Napisał Konrado
Policz Lesiu ile masz fajek na tych 4 kablach...Cytat:
Napisał lesio146
troszke zle sie rozumiemy.4 fajki(cewka-swieca) i 4 przewody z fajkami(sa caloscia) pozdrawiamCytat:
Napisał Konrado
Lesio 146 - dlaczego uważasz, że KAGER to totalny syf - póki co jeżdżę na nich kilka miesięcy i nie zauważyłem niczego złego. Zobaczę co będzie się działo dalej.
dlatego ze je(niestety)kupilem.jakosc koncowek laczacych przewoody z koncowkami,fajkami jest masakryczna.lepiej juz chinczycy by zrobili(albo to robili)fajka z swiecy po jakims czasie jest nie do zdjecia bez urwania kabla.jedyne co dobre to 4 fajki bo sa boscha.jezdzil oczywiscie bedziesz.tez jezdzilem.ale odradzam innym bo po co maja kupowac tandete.wszystko z nimi ok do pierwszego demontazu(np.przy wymianie swiec).Cytat:
Napisał SG0240