Witam wszystkich czy może ktoś wie z jakim wyposażeniem seryjnym wychodziły Alfy 166??
Printable View
Witam wszystkich czy może ktoś wie z jakim wyposażeniem seryjnym wychodziły Alfy 166??
Widzę, że nikt się nie orjętuje jakie dawali wyposażenie standard w AR166.....;/ NIE DOBRZE....;/;/
Trudno pisać o wyposażeniu seryjnym w 166 ponieważ każda jest bardzo bogato wyposażona na pewno 4 poduszki powietrzne, climatronik, ics czyli komputer pokładowy radio sterowanie klimatyzacji w jednym, immobilizer, centralny zamek, abs, Więcej nie pamiętam.
A orjętuje się ktoś czy klapa bagażnika otwierana z kluczyka oraz lusterka składane elektrycznie np. na postoju, znajdowały się w wyposażeniu seryjnym ??
Klapa bagaznika tak ale lusterka nieCytat:
Napisał b-ski
U mnie tak samo bagażnik z kluczyka jest el. lusterek nie ma.Cytat:
Napisał peteja_43
Fotochromatyczne lusterko wsteczne,podgrzewane lusterka też były w standardzie,jak nie to niech mnie ktoś sprostuje,ale tak kiedyś czytałem, 4el.szyby, elektryczna regulacja oparcia przednich foteli. reszta juz wymieniona jest wyżej w innych postach.
w opcjach było : zapamiętywanie 3 pozycji fotela kierowcy , el,łamane lusterka , navi , dsp ,kontrola trakcji .
witam w moim aucie niema elektrycznych lusterek ani pamięci foteli ale mam telefon który działa naprawde super
bagaznik , navi , lusterka nie sa w standardzie tak samo jak zmieniarka