Czy jest jakiś oryginalny bagażnik na dach do Gtv, chcę jechać w dalszą drogę i przydałobysię coś takiego. Widziałem że są dedykowane pod Porsche czy Audi, więc może i do naszych ślicznotek jest. Jak ktoś coś wie to proszę pisać.
Printable View
Czy jest jakiś oryginalny bagażnik na dach do Gtv, chcę jechać w dalszą drogę i przydałobysię coś takiego. Widziałem że są dedykowane pod Porsche czy Audi, więc może i do naszych ślicznotek jest. Jak ktoś coś wie to proszę pisać.
Oryginalnie był tylko "stelaż" na tylną klapę...
Łukaszu mam nadzieje ze to zart i niezałyzysz czegos takiego.... :)
Żart, bo ktoś chce jechać wygodnie, a nie np. z leżakiem między nogami?? Przecież nie będzie użytkował tego na co dzień, tylko od święta.
Ta firma:
http://www.e-autosklep.ovh.org/bagazniki1.html
ma w wykazie modeli "ALFA ROMEO: GTV-Coupe, 33, 90, 145, 146, 147, 155, 164, 166", także spróbuj odezwać się do nich i zobacz co zaproponują.
Jeszcze nie założyłem, pewnie nie ma czegoś takiego do Gtv, Przydałoby się w dalszą drogę na wakację, zamontować box, bo jednak mało miejsca na bagaże w Gtv. tu znalazłem jak to jest w TT, widziałem podobny w Porsche.
TT: Załącznik 61857
Lamborghini : Załącznik 61865
Koengisegg: Załącznik 61864
nieźle...koengiseeg z boxem na dachu;) ciewe ile sprzedali takich boxów ;) kiedyś faktycznie widziałem takie ustrojstwo montowane na klapę chyba w spiderze ale powierzchnia tego rusztu była na tyle mała, że wątpię aby jego funkcjonalność była wystarczająca. Zresztą ten post z dachem dla GTV/Spider'a był gdzieś na forum.
Ja miałem swego czasu na sprzedaż bagażnik montowany na klapę, pasował zarówno do coupe jak i do Spidera - coś jak w Mazdach MX-5 :) Kupiłem w Polsce, w ASO :) Ale poszedł w świat...
W razie czego mogę podesłać jakieś foto.
Acha, numer bagaznika: 5900532
Pozdro!
Piciu
Interesuje mnie tylko bagażnik, na mocowania magnetyczne na dach, bo ten na klape na nic mi się nie przyda w przyszłości, będzie tam spojler, a pozatym trochę mały, jak od roweru:P Ale dzięki za info