-
156 V6 - zadbana
-
zdecydowanie ja bym tą czerwoną przejzał bo w miare realny przebieg ma ,pozatym srodek polifcie no i recaro w srodku ,o ile sie nie myle to zderzaki mają inny odcień zresztą wszystkie są w promieniu 100km od siebie to je wszystkie oblukaj
-
Teraz mam dylemat.
W pierwszej czerwonej przemawia do mnie wnetrze. Poliftowy srodek i te fotele. Na minus przebieg 214k, nie zarejstrowana w Polsce.
Drugi link. Na plus niski o dziwo prawdziwy przebieg i sprawdzona bezwypadkowosc oraz zarejstrowana w Polsce. Na minus welurowe fotele i deska przed liftowa.
Zastanawiam sie nad tymi dwoma sztukami. Ktora radzicie. Idealem bylo by wnetrze z tej czerwonej w czarnej alfie z niskim przebiegiem. Da rade zmienic deske na poliftowa i jaki to jest koszt?
-
1. foto - Radom
ciekawe jak na żywo to wygląda
10x air bag :lol:
tapicerka typu GTA :lol:
skąd ci ludzie takie hasła biorą ...
-
bocian to jest ..uj ,na otomoto wisi 166 gdzie dsp jest nazwane "opera sorande " i ma 12 głośników więc tapicerka typu gta to pryszcz:)
-
jak przebieg 214tys jest duży to mało kolego widziałeś, z całym szacunkiem. przynajmniej jest szansa, że jest realny :) jedź i zobacz, zdjęcia na bank kręcone, ale może być to ciekawa opcja. pzdr