-
Tłumnik koncowy 2.0 v6
Witam mam problem rozsypal mi sie tumnik koncowy i raczej obawiam sie ze nie bedzie dalo sie go pospawac. I co teraz zostaje mi tylko kupienie takiego http://allegro.pl/nowy-tlumik-koncow...505476661.html ? Czy od czegos innego podejdzie albo cos ? Co mam zrobic teraz ?
-
Niestety tylko to Ci pozostaje. Wszelkiej maści inne podróby będą pierdzieć. Było już dużo tematów o tłumikach do V6 i konkluzja zawsze była jedna. Nie chcesz rozczarowania to tylko oryginał lub właśnie tej firmy co podałeś. Możesz oczywiście szukać magików co dorobią obiecując gruszki na wierzbie ale z tego co słyszałem zawsze było rozczarowanie. Może się odezwie ktoś kto akurat zrobił jakiś eksperyment i nie ma wioski. Pamiętaj tylko że to inne tłumiki niż do wolnossących V6. Te silniki zupełnie inaczej pracuję.
-
powiem tak... miałem to samo tylko ze ja nie kupiłem orginalnego tylko wymieniłem na nowy ale ala' sportowy:D i jestem baaardzo zadowolony tłumik jest o delikatnie głośniejszy ale napewno nie pierdzący( bez urazy marek230482:D) i naprawde dodał suptelnego dzwięku:)
kolego Maateusz nie ma problemu jutro moge nagrac dobry filmik w hd i usłyszysz jak to chodzi:)
Zaznaczam nie jestem jakimś wieśtuningiem wszystko w mojej alfce mam orginalne poza tłumiczkiem:)
I napewno na mocy nie straciła:) wręcz przeciwnie:)...WIEM WIEM TO TYLKO DOZNANIA AKUSTYCZNE :D.. ALE DZIAŁA:DDDD
Katy są, więc chyba jej nie zaszkodziłem:D
-
Strzał w ciemno i się udało czy ktoś Ci polecił? No i oczywiście pojęcie względne co komu się podoba. A foto?
-
Hm daj foto i daj jakis namiar jaki to zalozylem itp ja jutro pojezdze poszukam i zobacze jak to sie potoczy wszystko. (Jaka cena tego co masz itp ) ?
-
-
Nie wiem czy podejdzie, ten jest niby nominalnie do 2.5 i 3.0, a chłopaki rozmawiają o 2.0TB.
-
Jak chcesz zakładać tłumik z wolnossaka do TB to równie dobrze załóż cokolwiek..... A ten niby tańszy to nie polecali na forum. Ktoś jednak raz kupił ale chyba się już nie odezwał. Tłumiki do V6 to trudny temat. A jeżeli nie chcesz zmieniać dźwięku to już w ogóle nie ma wyboru. Ja obecnie mam IMASAF i jest jak fabryka.
-
Powiem tak nie ma nawet a ASO Dostepnego bo juz nie produkują ;/ Wiec teraz nie wiem co robic bo pospawac sie nie da juz go. Zostaje mi tylko z allegro nowy albo jak by ktos mial z rozbitego czy cos. i pytanie jeszcze jedno czy od 3.0 bedzie pasowal czy to musi byc specjalnie do 2.0 v6 ?
-
No przecież piszemy Ci że musi być od TB! Chyba że nie ma dla Ciebie różnicy jak to będzie grać to zrób eksperyment z dorabianym czy używką z 3.0.