Witam, jak w temacie mam problem ze znalezieniem mechanizmu opuszczania szyby-lewy tył ( za kierowcą) do AR 159 1,9 150KM 2005r mój wygląda nieco inaczej niz wystawione na Allegro.
Printable View
Witam, jak w temacie mam problem ze znalezieniem mechanizmu opuszczania szyby-lewy tył ( za kierowcą) do AR 159 1,9 150KM 2005r mój wygląda nieco inaczej niz wystawione na Allegro.
Ja wymieniałem mechanizm, zamiennik wygląda inaczej ale pasuje, ja musiałem delikatnie plastik trzymający szybę przyszlifować
Ja u siebie rowniez zostalem zmuszony do wymiany podnosnika tylnej szyby.Tak jakos niefortunnie wyszedl mi demontaz tylnej szyby ze pekl mi ten plastik przytrzymujacy szybe.Co ciekawe na oryginalnym mechanizmie naklejka Made in Poland:cool:
Zamowilem nowy oryginal i tu niespodzianka...Made in Italy:)
Załącznik 65709Załącznik 65710Załącznik 65711Załącznik 65712
- - - Updated - - -
Swoja droga mocowanie szyby do mechanizmu lekko nieszczesliwe:(
Hej!Buratino gdzie i za ile zamawiałeś podnośnik bo ja na obecną chwilę nie mogę nigdzie dostać lewego tyłu?Pzdr.
Odemnie lobuz z Allegro tez krzyknal 200 stowki za uzywke,a za cale drzwi uzbrojone 350.Lepiej bylo by mi kupic cale drzwi,wymontowac mechanizm,a drzwi spowrotem na Allegro.Ale gosciu przekombinowal,juz myslalem ze tylko ja mam 2 lewe rece do takich robotek:cool:.Probowali to wymontowac...i tez polamali ten sam plastik:P
Wiem, że są dostępne na allegro ale w chwili obecnej nigdzie nie ma lewego tyłu:mad: a mi właśnie lewy tył jest potrzebny.Jeśli wiecie kto może mieć coś takiego to chętnie posłucham:) To już drugi raz mi się spieprzył ten podnośnik i na dodatek jest chyba przyczyną wrednego piszczenia w kabinie (ale to w innym temacie).Pzdr
mi prawy przod jak sie dosuwa tak skrzypi dosc glosno.Jak sie dosuwa to tak jakby jeszcze wyzej chcialo dosunac.Nic sie zlego nie dzieje ale jest dziwny odglos