:mad: Załącznik 64256Załącznik 64257Załącznik 64258Załącznik 64259Załącznik 64260
a tu kilka przed
Załącznik 64276Załącznik 64277Załącznik 64278Załącznik 64279Załącznik 64280
Printable View
czyżby ci ktoś wjechał w zad a ty w kogoś przyłożyłeś przodem?? szkoda alfki ;(
To już kolejna 164 zniszczona :( Jakieś fatum prześladuje te samochody :/
Przykro patrzeć. Wiem, że auto jest Twoim oczkiem w głowie.
Aż serce się kraje :( Zender też poszedł w drzazgi? Co się stało?
Zender sie troche potrzaskał ale pozbierałem co mogłem . mam nadzieje ze go pokleje...a stało się... ja jechałem lewym pasem a niemiec w volvo v70 prawym ....iii nie wiem co mu odbiło z prawego pasa skrecac w lewo i z tylu 00w kant Alfy uderzył otarł sie ocały prawy bok a mnie zniosło i przodem kantem w bandę i barierke uderzyłem ... ( na jednym zdjeciu jest czerwona strzałka(
oczywiście policja jak przyjechała mimo jego całkowitej winy zaczeła sprawdzać Alfe. jaki stan techniczny.. ale nie mieli sie co czepić.. teraz czekam na kase i co ??? szukać następnej 164
Dyny masakra!!! a przygarnąłeś ta srebrna z granicy v6? jak cos to wpadnij do mnie se wybierzesz z 3 164 :)
Sie wyklepie i będzie cacy:) A tak na poważnie to jaka przyszłośc? Pójdzie na dawce?
jak przyjdzie kasa będę pamiętał ...
- - - Updated - - -
dawcę ... chyba raczej nie .raczej . części na półki i do kolekcji ..
skóra np na przekładkę do nowej 164 i zender po reanimacji też
al ezobacze jak wyjdzie ...
silnik odpala
zawiecha do wyrzucenia
a tu jedno z ostatnich nagrań
http://www.youtube.com/watch?v=FVFok01krGo
- - - Updated - - -
muszę nowej 164*oczka szukać teraz ( najgorzej że na piechotę teraz lub autobusami() ................... ja chcę w końcu V6
ok .. alfa poszla na zlom ....
a do sprzedania
silnik (wraz z osprzetem .. aparaty zaplonowe cewki rozrusznik alternator ) skrzynia + sprzeglo razem za 1000 zeta
reszte czesci mam w piwnicy ale nie do sprzedania
jak cos pisac na maila
dyny3@wp.pl
dyny164@wp.pl
lub dzwonic 00491747920068
co do przesylki okolo 200KM od granicy niemieckiej jestem w stanie dowiezc