-
156 v6 Libiąż
http://moto.allegro.pl/alfa-romeo-15...523922728.html
Ktoś ją widział lub zna? Mam kolegę mechanika w krk ale najpierw chcę się zorientować czy warto go w ogóle wysyłać na oględziny.
Przyznam, że jak 156 nie za bardzo mi się w większości widzi (przesyt ilościowy) to ta ma w sobie to coś;)
Jak już o niej było to sory, szukajka nic mi nie wynalazła.
PozdRRo
-
Zdjęcia obrobione przez photoshopa.
Zrobił remont i sprawdaje ? Dziwne.
W krakowie to polecam TomekKRK. Wielu u niego sprawdzało auta i było zadowolonych.
-
Cena jak na ten rok nie jest bardzo atrakcyjna, więc można by oczekiwać że auto jest w dobrym stanie , a po zdjęciach faktycznie wygląda atrakcyjnie
-
Tak własnie gadam z tym kolegą mechanikiem i on mi mówi, że wg niego trochę mało ma po tym remoncie nalatane. Jak to napisał "po takim remoncie to albo jezdzi kolejne 300 tys bez problemu albo po 5 tys sie cos rozkreci, przekreci, urwie i znowu do roboty". No i tu trochę strach, bo nie wiadomo jaki mechanior to robił. Ktoś z Krakowa miał do czynienia z tą firmą ItalMoto?
-
witam!
ja mam na sprzedaż 156 v6 sedan w pelnej opcji ze sport packiem na siedemnastkach RH z sekwencją stagg. W moich rękach od 4 lat rocznik 97 licznikowy przebieg 170k. POstanowiłem ja na wiosne tego roku sprzedać i kupić nissana patrola (kumpel mnie zaraził offroadem) ale alfa wywinęła taki numer ze rolka na pasku od mediów sie rozsypała co spowodowało poszarpanie paska a jeden ze strzępów wciągło w rozrząd i musiałem robić kapitalke co w tym momencie jest plusem bo w silniku zostały wymienione wszystkie bebehy, zregenerowane głowice itd. cały remont kosztował prawie 5k. silnik ma aktualnie przejechane 330km, oprocz tego zrobione wahacze gorne z przodu, łączniki stabilizatora z 10k temu soprzęgło. miałem ją sobie zostawić ale chęć posiadania offroadowego potwora jest silniejsza :D zdjecia są na moim forumowym profilu a bliższe info pod numerem 501 096 126. jeśli nie sprzedam do Twojego przyjazdu do pl to gorąco polecam. z racji tego że silnik jest praktycznie nowy, są na to faktury a po przejechaniu 1000km jest darmowy przegląd w ital moto w jaworznie (pod kątem tego remontu) chciałbym wziąć za nia 10000pln. myślę że biorąć pod uwagę fakt że dostała nowe serce i tysiące km jazdy są przed nią cena nie jest wygórowana. pozdrawiam!
-
Czyli w zasadzie nic nowego ponad to co jest na aukcji nie napisał... a Ty interesowałeś się nią bliżej?
-
Nie interesowalem sie blizej. Nie ma zaznaczonej bezwypadkowosci i trzeba by sie przyjrzec dokladnie czy nie jest po mocnym dzwonie.