Sophia Loren woli … mercedesa 300 SL. Włosi uważający alfę za najseksowniejszy samochód i są oburzeni…
Printable View
Sophia Loren woli … mercedesa 300 SL. Włosi uważający alfę za najseksowniejszy samochód i są oburzeni…
Mogła przynajmniej się w nim nie pokazywać skoro twierdzi, że lubi to auto. No chyba że chce by wszyscy myśleli że lubi :mrgreen: .Cytat:
Napisał Majka
Starsza stateczna Pani to woli Merca, a nie dziką Alfetkę, trzeba to zrozumieć i sie nie oburzać. Sofia juz jakis czas temu przestała byc seksowna jak dla mnie :D ...Cytat:
Napisał Majka
Pozdrawiam Alfisti
Znajomy przyjechał z włoch, gdzie mieszka od 10 lat, Peugotem. Zdziwiny zapytałem czemu nie jezdzi Alfą? Odparł że niestety te samochody tak sie sypią że sami włoscy mechanicy je odradzają i większość Włochów już woli jakiegoś niemca. Nie dyskutowałem, bo chyba wie lepiej. Odparłem tylko że u nas Passat kosztuje 2 razy tyle co 156, więc ja bym wolał dwie alfy.
nie dziwie się że włochom sypią się alfy, wogole nie szanoja samochodow :(((
ej no bez przesady! jakoś mam, dbam, chucham, co jakiś czas doglądam i jakoś nic mojej Belli nie dolega!Cytat:
Napisał tomkap
osobiście wychodzę z takiego założenia, że <JAK SIĘ DBA-TAK SIE MA!>
pozdrawiam
Oprocz zawieszeni pozosteje jeszcze silnik i jego osprzęt.Jakbyś miał TS to bys wiedział o co chodzi. W nim podobno może wystąpić wiele dolegliwości;)Cytat:
Napisał ANN
mam serducho w Belli takie jakie chciałam mieć, z tego co sie orientuje wiem jakie są dolegliwości w TS; nic nie pisałam tylko i wyłącznie o kwestiach zawieszenia; i jakbyś widział mój profil to jestem kobietą więc pisze w rodzaju żeńskim.Cytat:
Napisał tomkap
pozdrawiam
Wruciłem właśnie z wakacji w Włoszech,i niestety potwierdz ,że Włosi (ci bogatsi) jeżdżom niemieckimi samochodami, w kolejności:audi,mercedes,bmw na austostradach.Na lokalnych drogach króluje lancia,fiat,alfa.Przejechałem całe Włochy aż na Sycylie i z exluzywnych marek widziałem 3 lamborgini,2-dzieścia ileś porche,1 maserati ????!!!!!,no i multum skuterów i motocykli różnych marek.Wszystkie auta poobijane z wszystkich stron.Jazda w mieście masakra,traeba mieć oczy na około głowy i w du.........!.Ale ogólnie było super pierwsza klasa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale Mercedes-Benz 300SL W198 jest przecież wspaniałym samochodem.
Żaden Włoch na pewno by się go nie wstydził.