-
ItalMoto Jaworzno opinie
Koledzy z tamtych okolic, znacie ten warsztat?
http://www.lanciaczesci.pl/italmotopl/index.html
Czaję się na Alfę z waszych okolic, konkretnie tą
http://moto.allegro.pl/alfa-romeo-15...523922728.html
niedawno przechodziła remont właśnie w ItalMoto. W necie znalazłem kilka opinii, głównie że ceny na części mają wysokie, ale o jakości ich usług warsztatowych pisano raczej pozytywnie. Ktoś z was miał z nimi do czynienia? Na dniach kolega mechanik z krk jedzie obejrzeć mi tą Alfę, ale może dowiem się wcześniej coś od Was.
Pozdro
-
-
Robiłem kilka rzeczy. Wymiany, przeróbki, mechanika: ok. Diagnozowanie usterek, ceny, reklamacje:słabo.
-
To może ja coś dorzucę...Miałem z nimi styczność ca. rok temu- chciałem robić rozrząd i parę innych dupereli. Sporządzono mi kosztorys, byłem umówiony na konkretny termin; wstawiłem autko z samego rana (mieszkam w Scu więc jakiś tam kawałek mam- warsztat znajduje się na pipidówie:D) dzwonię po południu a auto dalej stoi przy drodze w trawie nie ruszone ale cena zdążyła już urosnąć z 1600 na 2000zł. Po tym wsiadłem z ojcem w Roverka i pojechałem po Alfę i zrezygnowałem z ich usług bo cena pewnie przy odbiorze urosłaby do 2500zł...Być może są solidni itd ale ceny w porównaniu z konkurencją mają zaporowe. Aaa ostatnio uszczelka która kosztuje u Taniego Fiata 30zł u nich wyszła 150zł:confused: To takie moje doświadczenia z nimi.
-
Witam. Też miałem z nimi styczność w tym roku wymieniałem centralny układ hamowania i powiem że nie jestem zadowolony zamówili pierwszą pompę hamulcową i miała zostać wymieniona ale z racji wykonywanego zawodu podstawiłem auto 5 tygodni później i oczywiście pompa jak się okazało byłą popsuta więc zamówili kolejną auto stało tydzień!!!! mówili że maja dużo napraw jak dla mnie po prostu po złości wychodzą z założenia że auto czeka na nich a nie odwrotnie po naprawie i odebraniu auta pod domem zauważyłem że w tylnym prawym kole są wbite dwie śruby pojechałem do wulkanizatora i naprawiłem oponę i tak właśnie zakończyłem znajomość z tym serwisem. Tak że jak dla mnie omijać szerokim łukiem Ital Moto
-
Dzięki za opinie koledzy, wychodzi że ten remont za 5 tys różnie mógł im wyjść. No ale sprawa i tak nieaktualna, Alfa sprzedana zanim ją kolega obejrzał;/
-
Witam.
W poniedziałek mam podjechać do ItalMoto żeby mi sprawdzili okablowanie i wtyczki pod machą, bo jakieś dziwne rzeczy mi się dzieją z autem i problem na 99% leży po tej stronie. I teraz powiedzcie mi czy ten serwis jest w stanie sobie z tym poradzić i czy w ogóle pod tym względem można im zaufać. Pytam, bo widząc opinie w tym temacie mam średnie odczucia, a jest to najbliższy warsztat zajmujący się Alfami do jakiego mogę podjechać.
-
jedź do ital auto w katowicach lepiej :) .
-
Orson, podjedz lepiej do elektryka na zaciszu niz do ital, odradzam takze M-centrum na krakowskiej, bede im robil anty reklame bo to partacze.
-
dobry elektryk jest też koło stadionu na ulicy Moniuszki wjazd ten sam co do wulkanizatora ;) jesli chcesz to podam ci numer do kolesia