-
układ hamulcowy
witam was !!!!
Słuchajcie mam do was pytanie czy ktoś wymieniał już przewody hamulcowe sztywne bo ja musze wymienic bo sa troszke jakby pordzewiałe i diagnosta kazał wymienić chodzi mi o długości wszyskich przewodów bo mam zamiar wymienic wszyskie .Moja bella nie ma ABS-u z przodu mam tarcze a z tyłu bębny .
-
jest juz na ten temat tematów trochę .
Wszystko idzie w miedzi , koszt tego na cały samochód to około 200-300zł ( o ile wymieniasz wszystkie itd )
Jeśli robisz to sam , to trochę jest z tym zabawy bo trochę czeka Cię rozbierania .
Ściągasz stare mierzysz , jedziesz do firmy bądź warsztatu na metry to sprzedają potną na kawałki , zakują złączki i bangla :)
-
Ja kiedyś wymieniałem, ale w innym aucie to wystarczyło, że podałem im co to za model auta, a oni już wiedzieli i wszystko było ok :)
-
jak chcesz wymiary napiszz na pw
-
witam nie che mi sie zakladac nowego tamatu a pisze tu w tym poniewaz mam do sprzedania nowy cylinderek hamulcowy do Alfy 145 nie uzywany sprzedaje go bo przez pomyłke nie prz zamówieniu na allegro wysłali nie to co rtrzeba a nie chce mi sie bawic z im wiec pomyslałem ze moze komus z forum sie przyda jak cos piszcie nakom bo zadko zagladam na forum 507212082