jak w temacie, wiem że dużo o tym pisze ale nie ma konkretnej odpowiedzi, czy sony T62 działa w alfie 166? pytania do tych co wiedzą:) ps oryginalna działa bez problemu
Printable View
jak w temacie, wiem że dużo o tym pisze ale nie ma konkretnej odpowiedzi, czy sony T62 działa w alfie 166? pytania do tych co wiedzą:) ps oryginalna działa bez problemu
Niestety ta zmieniarka to jedna wielka szopka, bo: Jest to Becker zrobiony na podzespołach Sony z protokołem transmisji specjalnie dla AR166 (protokół własny Beckera nie zastosowany nigdzie indziej). O ile mechanicznie jest to praktycznie SONY (jak naprawiałem swoją to korzystałem z manuali do dwóch modeli SONY, bo z jednego zgadzała się elektronika, a z drugiego mechanika), to już jeśli chodzi o podmianę ORI na SONY, to nie da rady ze względu na ten dziwny protokół.
Nawet NASA nie używa tak skomplikowanej technologi... kolejny powód do bycia wyjątkowym:D
czyli nie bedzie prądzić z ICS-em?
dzięki wielkie wszystkim:) a jak już ten temat jest, to jak ma sie sprawa zmieniarki BECKERa 2660 i 2661, też nic z tego?
Ehh, kiedyś się naczytałem w tym temacie, z tego co pamiętam 2660 nie pasuje, cośtam można niby w niej zmodyfikować i dopiero ruszy.
Generalnie taki temacik jest na pokrewnym forum:
http://forum.alfaromeo.pl/viewtopic....8f879465e5fd40
dzieki:)