Jak w temacie pomóżcie, co włożyć do gtv 2.0 ts 96r. i jakich gazowników polecacie najlepiej z okolic Stalowej Woli, Rzeszowa lub Lublina, z góry dziękuje za pomoc:)
Printable View
Jak w temacie pomóżcie, co włożyć do gtv 2.0 ts 96r. i jakich gazowników polecacie najlepiej z okolic Stalowej Woli, Rzeszowa lub Lublina, z góry dziękuje za pomoc:)
w 156 16V TS miałem czerwone Raile i reduktor Alaska 150HP, sterownik STAG 300 (taka instalacje założył poprzedni właściciel).
Jednak przy wysokich obrotach musiałęm wrzucić auto-przerzucanie na benzynę, bo parownik nie wyrabiał.
Generalnie może zrobić tak: sterownik STAG, parownik KME Gold, wtryski Hana zielone. pozostaje kwestia butli jeszcze, bo w GTv miejsca za dużo nie ma...ale to już indywidualnie musiałbyś dopasowac.
Jeżeli chodzi o Lublin, to Adam Rogowski, Snopków 56A - wystarczy, że rzucisz okiem na forum lpg-forum.pl - tam wszystkiego się dowiesz.
Nasz kolega z forum też zakłada gaz GrzesiekK. Uderz do niego na PW.
http://sklep.intercars.com.pl/#/dyna...PG&leaf=287934 kolorki wtryskiwaczy czasem można zobaczyć jakie kto ma i co wam proponuje :)
ja miałem czerwone valteki, ale one są za wolne.Lepiej Magic Jety albo zielone Hany
ja mam sharka 1200
alexy 3Ohm
tech 204
jak byś chciał zobaczyć to bede w niedziele na rzeszowie od rana :D