pytanie jak w tytule czyli interesuje mnie to od jakiego auta mogę wrzucić fotele aby pasowały?
jak ktoś już wymieniał fotele od innego auta to proszę też o jakieś foty jak można
Printable View
pytanie jak w tytule czyli interesuje mnie to od jakiego auta mogę wrzucić fotele aby pasowały?
jak ktoś już wymieniał fotele od innego auta to proszę też o jakieś foty jak można
Alfa 146, Lancia Delta, Dedra(?), Fiat Tipo, Tempra.
Odkopię temat- próbował ktoś montować do 155 fotele ze 156?
chyba ciężko ale sam jestem ciekaw
Mam bordową skórę z tipo jakby ktoś chciał, oddam za dobrą flache, przednie fotele do obszycia/załatania, tylna kanapa w stanie dobrym. Fotele podobne do foteli z wersji sport ze 155. Fotki mogę wysłać na maila, a odbiór tylko osobisty.
Załącznik 83506
napisze tak fotel kierowcy zamontowany dobrze dziala kazda regulacja, ale fotel kierowcy zostal wspawany na stale nie przesuwa sie ;] dobrze ze chociarz zrobiono to ze tak powiem z zachowaniem ergonomii z przodu duzo miejsca i z tylu tez, 2 metrowe osobniki sie mieszcza ;] ale robota spartaczona przez poprzedniego wlasciciela, z tego co sie przygladalem to fotel kierowcy dospawany jest chyba do orginalnych szyn mocowan, wizualnie wygladaja skory bardzo ladnie
Jak kupiłem 155 to miałem zamontowane fotele z Subaru WRX :P Tyle ze poprzedni właściciel z szynami rzeźbił.
podpinam pod temat :p
Czyli z Alfy 155 podejdą fotele do Alfy 146? bez rzezbienia jakiegos? Tylko wkladam i jade?
Przód na pewno podejdzie bez przeróbek, co do tyłu nie jestem w stu procentach pewien.