Witam nie wiem czy dobry dział ale ile mogą być warte te felgi są to 15.
Felgi firmy DRAGZałącznik 69043
Printable View
Witam nie wiem czy dobry dział ale ile mogą być warte te felgi są to 15.
Felgi firmy DRAGZałącznik 69043
Nie obraz sie, ale za darmo bym ich nie chcial
o ile mi się wydaje to te Drag to taka masówka no-name.. co na allegro tego sporo.. to jak widziałem komplet na allegro oscylował koło 1000 za nowe.. więc używane chyba będą kiepsko schodzić..
Ale mogę się mylić.. z tym mi się kojarzy nazwa Drag i ten wzór ala BMW serii 6
Wiem o tym że są brzydkie i kompletnie nie pasują do alfy do bmw bardziej.
Te Drag też mi chiną zawala i dlatego sie pytałem ile mniej więcej moge za nie ściągnąć bo musze zmienić.
ze 300-400 zl powinieneś dostać ( felgi ) , a jak by były jeszcze na nich opony zimowe , to zawsze to lepjej niż stalówki (przynajmniej ja bym wolał jakiekolwiek alu na zime niż stalówki ) . A może komuś się wzór spodoba , i opony jak przyzwoite to te 500-600 zl może dostaniesz za komplet z oponami.
Ostatnio kupiłem oryginalna alu 16" malowane proszkowo z zimówkami na dwa sezony za 400 na alledrogo, może to będzie jakiś odnośnik.
Coś a`la BMW M5... Sprawdz jakie auta maja podobny rozstaw i może popchnij je w lepszej cenie jako felgi do innego samochodu. Do AR to średnio pasują. Troszku mały rozmiar. W 17 cali mogły by wyglądac ciekawie. Nie mówiąc ze fotke dałeś kiepską. Zrób taka , żeby całe auto było widać.
nie przesadzajcie juz z tymi cenami na złomie daja weicej ^^
w temacie piszesz o cenie za felgi z oponami, więc podaj jeszcze rozmiar i markę opony :) może chociaż tu Ci coś podpowiem, bo na tych felgach się nie znam
Tak wyglądaja na aucie:Załącznik 69202
Opony to turenza 195/55/15 jeśli dobrz pamiętam bierznika zadużo nie mają:Załącznik 69203