Hej,
szukam przyczyny braku reakcji elektrycznych lusterek. Stało się to z dnia na dzień. Szukałem bezpiecznika, ale nie znalazłem, więc zwracam się z prośbą o pomoc ;)
Printable View
Hej,
szukam przyczyny braku reakcji elektrycznych lusterek. Stało się to z dnia na dzień. Szukałem bezpiecznika, ale nie znalazłem, więc zwracam się z prośbą o pomoc ;)
UP, żadnych pomysłów?
Nie wiem, nie znam się na "prądach błądzących":P, ale jak szukasz bezpiecznika..to pod osłoną koło lewej nogi;) (ostatni rząd, dolny) środkowy bezpiecznik 10A (jest ich tam po 5 w każdym rzędzie). A jak napisałem niezrozumiale, to znajdziesz w instrukcji obsługi.
a nad nimi sa jeszcze jedne mało widoczne tam szukaj
Nad nogami kierowcy wszystko przeszukałem i niestety - albo stety - wszystko sprawne. Na bezpieczniku od lusterek jest coś jeszcze podpięte?
Sprawdź czy prąd dochodzi do przycisków
No to jutro rozkręcam - idzie wyjąć sam panel sterowania przyciskami, czy muszę całą dolną konsolę wyciągać?
W poliftach srodka da rade wyciagnac sam panel, nie wiem jak przed liftem
witam
znalazles moze przyczyne tych lusterek?
ja juz od dlugiego czasu probuje znalezc przyczyne dlaczego nie ma sterowania w moich lusterkach. ogrzewanie dziala ale sterowanie nie chce dzialac. wymienilem juz dzojstika :) i wszystkie przekazniki oraz bezpieczniki raczej sa wporzadku.
jaka byla u ciebie przyczyna?
pozdrawiam