Alfa 147 JTD bardzo ciekawa wersja!
Witam,
Czy oglądał ktoś z was może ten samochodzik http://otomoto.pl/alfa-romeo-147-sko...C23708654.html . Stoi przed Mogilanami przy drodze nr 7 z Krakowa na Zakopane.
Ciekaw jestem waszych opinii. Auto troszkę droższe od przeciętnych w tym roczniku.
Oglądałem je osobiście, niestety nie miałem czasu się nią przejechać bo przejazdem wstąpiłem do tego komisu. Wygląda naprawdę nieźle, nie wymaga żadnych zabiegów malarskich z zewnątrz, wewnątrz też bardzo zadbana. Nie zauważyłem również żadnych drobnych usterek z elektryką, tj światła, lusterka, szyby itp. Akumulator był padnięty, ale z drugiego silnik odpalił od razu, chodził równo i grzecznie, turbina wyraźnie słyszalna, nic co by mogło zaniepokoić przy pracy bez obciążenia. Nie wiem jak z zawieszeniem bo jak pisałem, nie miałem czasu się przejechać.
Zaślepka od poduszki pasażera była jakby otworzona z jednej strony, nie wiem czy poduszka była wystrzelona... wg sprzedawcy na pewno nie :D
Czy byłby ktoś chętny z okolic Krakowa przejechać się ze mną do tego komisu z kabelkiem do diagnostyki, jeśli to możliwe i mógłby rzucić bardziej doświadczonym okiem na tą alfę? Po obejrzeniu kilku egzemplarzy naprawdę się zastanawiam, czy nie warto dołożyć troszkę i kupić taką ciekawszą sztukę...
Nie wiem również, jak traktować taki przebieg, pewnie cofnięty, chodź z drugiej strony stąd też taki stan tego auta... Dodam, że auto sprowadzone z Włoch.
Pozdrawiam!