Witam!
Mam takie pytanie..
czy można otworzyć bagażnik po przez jakiś guzik lub coś w tym stylu? bo ja muszę wyjść z auta i kluczykiem otwierać bagażnik.. też tak macie?
z góry dzięki za info,
pozdrawiam! :)
Printable View
Witam!
Mam takie pytanie..
czy można otworzyć bagażnik po przez jakiś guzik lub coś w tym stylu? bo ja muszę wyjść z auta i kluczykiem otwierać bagażnik.. też tak macie?
z góry dzięki za info,
pozdrawiam! :)
Z tego co wiem to w standardowym wyposażeniu było cięgno do otwierania bagażnika na podłodze po lewej stronie fotela kierowcy, w wyższych wyposażeniach otwierany był przyciskiem po prawej od wskaźnika otwartych drzwi.
z lewej strony przy fotelu kierowcy jest dzwignia. Jak nie tam to na panelu centralnym obok wlacznika swiatel przeciwmgielnych mozesz miec narysowane auto z otwarta klapa bagaznika (ale to w bx raczej bylo)
Ja ma boxera 146 z grudnia 96 i też muszę wysiąść i otworzyć kluczykiem :)
Mam tylko tę dźwignię po lewej stronie pod fotelem.. i nic więcej.. i tak muszę otwierać kluczykiem.. ta dźwignia jakby.. odblokowuje klapę.. a kluczykiem muszę i tak przekrecić..
Moze masz ten problem?
http://www.forum.alfaholicy.org/topi...512.htm#131362
Jeslit ak to zrob tak jak tam pisalem
Ja mam dźwignie po lewej stronie fotela od.. regulacji fotela góra/dół i nie moge inaczej jak kluczykiem otworzyć klapy :/
Alfa jak w profilu.
Czyżby jest coś nie tak? linka jest uszkodzona? rozumiem, że.. po zaciągnięciu dźwigni bagażnik sam się otwiera do góry tak?!
klapa sie zwalnia a do gory musisz sobie reka podniesc..Cytat:
Napisał alfaholic145JTD
nie.dzwignia odbezpieczasz zamek.unosisz recznie.nawiasem za pociagnienciem dzwigienki to chyba tylko PF 125 mial ze klapa szla w gore :wink: jesl nie odbezpiecza zamka sprawa jest banalne prosta.wysarczy odkrecic dwa wkrety i zdjac maskownica zamka w bagazniku i wszystko widac...Cytat:
Napisał alfaholic145JTD