Witam. Kupię Alfa 156 najlepiej z klimą i gazem do 6 tysięcy zł.
Czekam na propozycje.
Pozdro600
Gorczo
Printable View
Witam. Kupię Alfa 156 najlepiej z klimą i gazem do 6 tysięcy zł.
Czekam na propozycje.
Pozdro600
Gorczo
buhahahaaha!!!! :D :D :D to poczekasz sobie.... Dużo klepanych ulepów do 6 tyś znajdziesz na All....o, sprawnego auta z gazem nikt Ci w tej cenie nie sprzeda.
Nie brehtaj się po to tu jestem i pytam tak sama twoja odpowiedz jest dla mnie informacją.
Gorczo
gościu nie pchaj się w auto do 6 tysi. bo będziesz musiał dołożyć drugie 6 tysięcy żeby normalnie jeździła, uwierz mi na słowo...
także jak nie masz minimum 10 000 zł to kup golfa II z gazem albo jakiegoś opelka a nie alfe za tyle, poza tym szkoda zakładać gazu do ts-a jak nie masz na benzynę to kup diesla
bo to nie jest silnik przeznaczony pod benzynę
Jak założy dobrą sekwencję to będziesz śmigał bez problemów,fakt faktem gaz najlepiej znoszą V-ki ale jest na forum wiele zagazowanych alfinek więc wiesz..
V-ka w gazie ? 6 - cio cylindrwa w gazie przecież to pomyłka, wtedy to naprawde szkoda silnika, kupić V-ke żeby go mulić gazem.
Poza tym odnośnie gazu to jeszcze zależy ile będzie jeździł tym autem, jak sie nastawia tylko na jeżdzenie i na to że nic nie będzie musiał w niej robić to szkoda alfy kupować, niech lepiej kupi tak jak napisałem glofa. Ale jakby nie jeździł to za 6 tysięcy szkoda kupować, bo kupi gówno z które włoży drugie 6
- - - Updated - - -
chociaż szczerze przyznam że jak teraz miałbym kupować to na 99% jakiegoś dieselka jtd albo jtdm i w przysłości chciałbym spróbować bęzynki ze 159 TBI