Witam! Alfa już skończona, kilka foteczek z modyfikacij wydechu w mojej Belli :D
Printable View
Witam! Alfa już skończona, kilka foteczek z modyfikacij wydechu w mojej Belli :D
gratulacje. super wydech. chociaż ja uważam że bez zamiennika kata jest jeszcze lepiej.
a mógbys tak nagrać i wkleić.? a ile taka przyjemność cię kosztowała? ps. wyglada zajefajnie :mrgreen:
wlasnie takie samo cos planuje zrobic w swoim :D dzieki za zobrazowanie pomyslu :D wyglada świetnie :D
używam opcji szukaj i to wyskoczyło, szkoda że temat się nie rozwinął jak to zrobić jakie koszta i gdzie zamówić graty, czy trzeba przerabiać tylny zderzak ??
Trochę stary temacik, tą Gtv mogę tylko powspominać.
Co do wydechu Noviteca można taki zamówić na stronie Noviteca, przedstawiciel na Polskę, szybka i miła obsługa, czas na przesyłkę z Niemiec to ok 14dni, końcowy w 2008r kosztował 1.700zł rura ok 400zł i koszt przesyłki, teraz może być to większa suma, w zależności od kursu Euro.
Co do zderzaka, drugą stronę przycinałem wyrzynarką, po wcześniejszym narysowaniu zarysu wnęki, wyszło idealnie.
no gratki za udane dzieło świetnie to wyszło :) widzę że lubisz takie tematy i dobrze je znasz przyda się taka osoba w okolicy :D
tuning GTV to temat prawie nie do ugryzienia materiałów w sieci całkowity brak, chipa wszyscy przez telefon mówią że spoko a potem sie okazuje że każdy wie w teorii a jak pytam w jaki sposób to oni nie wiedzą albo nie odpisują, więc tuning sobie odpuszczam po prostu się nacieszę i ja sprzedam i kupię z innym silnikiem by mozna modzić :D ale wydech może sobie sprawię koszta nie duże a wygląd jak ferrari :D