-
Montaz suba w 159 SW
Witajcie
Mam fabryczny zestaw glosnikow bez suba. Chcialbym dokupic suba i zamontowac w miejsce gdzie siedzi fabryczny.
Czy ktos to przerabial? Jaki trzeba kupic - czy pasuje od 156?
Jesli ktos montwal cos takiego prosze o rade i instrukcje jak to wykonac.
Z gory dzieki i pozdrawiam
-
3 załącznik(i)
-
a mozesz jeszcze zdjecie efektu koncowego z glosnikiem i czy zakladales oryginalny ze wzmacniaczem czy cos innego?
-
1 załącznik(i)
Na zywo wyglada lepiej niz na zdjeciu Załącznik 71268 Zamontowalem JL 10'' pod wzmacniacz alpine PDX, glosniki przod focal,tyl nakamichi. Jakosc dzwieku calego zestwu jest suuuuppperrr!!!
-
Odświeżę temat..... Mam 159 SW z 2006r i dziś przez 2h kombinowałem jak przecisnąć kabel przez grodź. Ktoś coś ? Jakieś rady ? Zdjęcia? Będę wdzięczny.
Pozdr.
-
Mowisz o przeciągnięcia zasilania z aku?
-
-
Ja Ci powiem za jakies 1.5 mc :) jak ściągnę w końcu Alfę i wtedy będę robił całe audio ;) Poszukaj otworów technologicznych. Na bank gdzieś są.
-
Kable w 159 puszczasz obok pedałów już nie pamiętam dokładnie czy gazu czy sprzęgła, jest tam otwór wystarczy nasmarować przewód smarem i po 5 minutach masz wszystko gotowe. Jeśli chcesz mogę zrobić jakieś foto i ci podeślę.
-
Po 5 h przeciągania przeciskania szukania się poddaję... brak nerwów .. Jedyny manual na forum jaki znalazłem .... to kapa bo kabelek sie nie zmieści ;/
MarBi jeśli to nie będzie problem to proszę podeślij. Dzięki.