http://otomoto.pl/alfa-romeo-156-C26008361.html
Printable View
141 tyś km to ona miała może z 7 lat temu.. Świadczy też o tym pokrowiec na kierownicę :) Przed dokonaniem zakupu sprawdź FES-em ile faktycznie pokazuje komputer. Mój JTD z takiego samego rocznika ma 320tyś km i fotel był w podobnym stanie, do momentu aż go oddałem do renowacji tapicerowi...
Edit: Podłoga też już kiepsko wygląda... :(
z tego co widać to silnik przed fotką umyty ,wiec sobie myślę ze coś tam kapie,i prawie na pewno dołożysz parę ładnych stówek,przebieg tez bym sprawdził
- - - Updated - - -
ja kupiłem swoją za 6000pln i niby była super ,a za parę chwil wyszło wariator + rozrząd , amorki ,wysprzeglik + sprzęgło itp... czyli dodatkowo parę ładnych stówek
Co można sądzić o aucie bez mała 14-letnim za 6% pierwotnej wartości? Chcesz to sobie kup, tylko nie myśl, że złapiesz PBZN.
no i chyba nikt nie zakłada LPG jeśli średnio miesięcznie przejeżdża mniej niż 1000km
To że bezwypadkowa to też chyba nie bardzo.. No chyba że drzwi sobie ktoś pomalował dla frajdy :P No albo się mylę, może tylko z polerką ktoś przegiął na tym elemencie :P
Co do przebiegu, moim zdaniem jest on realny, jest to silnik benzynowy, a instalacja LPG jest od dwóch lat dopiero.
wałek jak nic ;-}