http://allegro.pl/igla-alfa-156-1-8-...674642726.html
natrafiłem na taką ofertę, w sobotę chcę jechać sprawdzić.
co musiałbym wymienić na starcie? rozrząd + wariator? jakie to są koszty?
proszę o rady
Printable View
http://allegro.pl/igla-alfa-156-1-8-...674642726.html
natrafiłem na taką ofertę, w sobotę chcę jechać sprawdzić.
co musiałbym wymienić na starcie? rozrząd + wariator? jakie to są koszty?
proszę o rady
Na aukcji jest przecież napisane co było w niej robione i przy jakim przebiegu.
Bardzo ładnie wygląda. Jeśli napęd zdrowy to pewnie warto.
tyle wkładu i za taką cenę..?...servis i examiner ;-)
czyli na diagnostyke podjechać? i co to jest ten examiner?
program do diagnozowania.. lepiej sprawdzić auto bo w utrzymaniu nie jest to tania zabawka ;-)
ale fakcik,jeśli wszystkie naprawy udokumentowane to tylko pogratulować..
i targuj się !!
Bardzo ładne autko. Jeśli nie pojawią się nagle jakieś niespodzianki, to warto to brać.
No, ładna. Jak będą faktury na te naprawy, a zwłaszcza na rozrząd to nie musisz wymieniać. Napisane że bez rdzy, ale na pewno nie zaszkodzi zerknąć z kanału na stan podłogi.
W ogłoszeniu uderzyły mnie dwie rzeczy:
- ANI JEDNEGO błędu ortograficznego - wieeeeelka rzadkość, dobrze świadczy o sprzedającym
- idealny stan lakieru w 13-letnim aucie - conajmniej podejrzane, do sprawdzenia
Reszta opsisu - prawda, albo nie. Trzeba sprawdzić.
To fakt,wielka rzadkość taki stan rzeczy :P
Nie obraź się,żarcik taki
Co do autka jest "super". W przeciągu ostatnich 10 tyś. km. same wymiany i przeglądy,czyż by powód sprzedaży... klimatyzacja dwa razy,po co? coś nie działa za dobrze?
Bardzo ładnie tez wygląda nadwozie,zwłaszcza wyplakowane opony (nie cierpię tego) i wymyta dopiero co i grubo wyplakowana komora silnika.... Nie wspominając o desce rozdzielczej,przecież one są matowe,a tu natłuszczone wszystko jak olejem łącznie z kierownicą...
:confused:
Ale może to rzeczywiście igła jak mówicie
A jak ja sam wymieniam wszystko w swojej Belli (przez co nie mam faktur) i jest w stanie idealnym technicznie,to co, nie warta zachodu... :)