witam, mam do wymiany tuleje wahacza dolnego przedniego, przednia i tylna.
czesci zamawiam z autosklep24, i tam mi powiedziano ze sa dwa rodzaje tulei, i pytanie jak sie zorientowac jaki ona ma wymiar bez jej wyciagania, czy jest jakis sposob?
Printable View
witam, mam do wymiany tuleje wahacza dolnego przedniego, przednia i tylna.
czesci zamawiam z autosklep24, i tam mi powiedziano ze sa dwa rodzaje tulei, i pytanie jak sie zorientowac jaki ona ma wymiar bez jej wyciagania, czy jest jakis sposob?
zamów dwa komplety i dowiedz się czy jeden możesz zwrócić
A w autosklepie po VINie nie sprawdzą?
- - - Updated - - -
Chwila chwila.... A od kiedy są dwa rodzaje wahaczy w 166??? :confused:
Może się źle zrozumieliście? W przednim dolnym wahaczu są dwie tuleje. Sam kupowałem i nigdy nie spotkałem się z problemem że są dwa rodzaje na jedno miejsce. Owszem są dwa rodzaje ale tu chodzi o przednią i tylną. Nie ma dwóch rodzai przednich czy dwóch rodzai tylnych.... :blink:
Wg. mojej wiedzy dwa wymiary mają tuleje drążka stabilizatora bodajże 20mm i 22mm. O różnych wymiarach tulei do wahaczy również nie słyszałem ;)
Tuleje w wahaczu dolnym to tylna (tzw. samolot), przednia (taka mała) i taka przy sworzniu do której mocowane są widełki chyba... < i tego ostatniego już pewien nie jestem ;)
to jak tak mowicie to tak mam byc. zadzwonie i sie dowiem i zdam relacje:)
a jaki w tym moj problem? powiedzialem co potrzebuje i sie dowiaduje tuz przed wysylka ze sa rozne wymiary tej czesci, nigdy tego nie robilem nigdy nie mialem z tym stycznosci i mam prawo nie wiedziec i opierajac sie na wiedzy i na doswiadczeniu sprzedajacego wierze ze wie i orientuje sie, z koro z jego strony jest niepewnosc wole sie zapytac osob ktore to juz robily,
a propo czytania ze zrozumieniem to sprawa sie wyjasnila i to "wina" sklepu.
pozdro
Kurde a je nie wiedzialem i juz zamowilem poprzeczne stabilizatora;) Oby sie okazaly dobre bo bede mial problem.
na stabilizator sa 21 i 22 mm:)