Hej, szukam pokrowca na auto. Niestety na Allegro jest tego taka masa w różnych przedziałach cenowych dlatego mam nadzieję, że mi doradzicie w odpowiednim cenowo, jakościowo i wielkościowo.
Printable View
Hej, szukam pokrowca na auto. Niestety na Allegro jest tego taka masa w różnych przedziałach cenowych dlatego mam nadzieję, że mi doradzicie w odpowiednim cenowo, jakościowo i wielkościowo.
A po co Ci to, szkoda lakieru
Generalnie właśnie w ochronie przeciw lakierowej chcę to kupić. Po prostu trzymam auto teoretycznie pod dachem ale gospodarstwo domowe (kury) lubi sobie polatać nieco po Alfie i chciałbym przed tym ochronić lakier.
Nie polecam czegos takiego miałem taki patent w civicu tylko na przedniej masce i odpażało mi lakier pojezdziłem z tym ze 3 trzygodnie i sprzedałem to cholerstwo
Kolega pomylił pokrowiec z bra na maskę ;)
Dla ścisłości myślałem o czymś takim: http://allegro.pl/listing.php/search...ategory=0&sg=0
Skoro to odradzacie to może macie jakieś pomysły jak by tu przed nimi się uchronić?
Jak jest wiata to najlepiej obudować i jakieś drzwiczki zrobić. Taki pokrowiec to lipa. Jak go zdejmiesz to auto jest uparowane. Jeszcze teraz jak duża wilgotność powietrza to porażka.
Może to zależy od pokrowca (materiału z którego jest wykonany) ale ten mój był tani i lipny.
Lidl 08-14.10.2012 - "SUPEROFERTA Pokrowiec samochodowy" cena to 55zł i będzie w 3 rozmiarach :D
Pamiętam że pokrowce to był kiedyś częsty widok na parkingach osiedlowych. I teraz czasem się widuje na lotniskach czy parkingach podziemnych.