-
[Relacja] Lublin 18.08
-
Miło spojrzeć, że w naszym mieście zaczynamy się jednoczyć ;) Żałuję, że mnie nie było ale następny spocik to kwestia tygodnia może dwóch :D
-
-
Ale żescie spontana zrobili. Spot o 20 a ja od Pitbulla wiadomość na gadu o 21 przeczytałem :mrgreen: . Dajcie info wcześniej. Pozdro dla ludzi z Lbn.
-
no bez kitu za pozno wszystko.Jak cos wyskakuje to dajcie tez cynk na strone lubelskiego forum :P ale moze być tylko lepiej :):):
-
Dla tego na lubelskiej stronie wymieniamy się kontaktami, żeby można było powiadamiać się na bieżąco. Pitbull mówił że w niedziele też miał być spot, tylko ze nigdzie nie było o nim informacji...szczęśliwie nikogo z "organizatorów niedzielnego spotkania" nie było więc się nie odbył.
Za to w poniedziałek... całkiem niezły efekt, a informacja była od ok.12.00 na lubelskiej stronie, szkoda że nie wszyscy mogli być, ale...może teraz będą żądni spotkania i w przyszły poniedziałek na bank się pojawią:P
Najlepszy był przejazd przez miasto...może czasami trochę przesadzaliśmy ale... trudno i tak trzeba ;P
A qdlacz...na ciebie czekaliśmy na zamku ponad 1,5 h...:P
-
szkoda ,ze lublina nikt na zlocie nie bedzie reprezentowal :oops:
-
też bardzo żałuje ze nie będę na ogolnopolskim ale mam weselicho kumpla którego nie moge sobie odpuścić. Szkoda ze daty tak sie pokryły. Mam nadzieje ze nikt mnie nie skarci za to ze jednak wybrałem opcje wesela. Może następnym razem sie uda
-
następnym razem...następnym razem....
Za późno się dowiedziałem...ba za późno się zapisałem do klubu :((( Za późno KUPIŁEM ALFĘ :((
-
z tego co wiem jeszcze nie jest za pozno.wplacaj kase i jedziemy