-
Nawigacja TomTom
Zwracam się do szanownych forumowiczów z następującym pytaniem.Moja Giulietta jest wyposażona w akcesoryją nawigację TomTom.Wsystko działa ok,poza jednym.Pomimo ustawienia w menu języka polskiego po pewnym czasie samoczynnie wraca do domyślnego angielskiego.Spotkał się ktoś z podobnym problemem?
-
Witam, ja mam tak samo, na poczatku przestawialem na polski a od pewnego czasu tylko angielski do ktorego sie przyzwyczailem.
-
Wynika z tego, że w ustawieniach samej nawigacji, jest włączona opcja "synchronizacji" ustawienia języka z samochodem, a w samochodzie większość ma angielski. Można to wyłączyć w ustawieniach :)
Pozdrawiam,
Ł.
-
buczo,bardzo dziękuję,ale czy mógłbyś jeszcze napisać gdzie w nawigacji można to znaleźć,bo pomimo prób nie znalazłem.
- - - Updated - - -
Ok.Już znalazłem.Bardzo dziękuję.
-
witam
a ja kupilam alfez gniazdem pod nawigacje, ale nieswtety poprzedni wlasciciel sobie zostawil sama nawigacje :( czy moze wiecie gdzie ja dokupic po dobrej cenie? 1500zl u dealera to przeginka...
-
Można kupić tylko u dilerów. Da się za 1300, ale taniej nie wyjdzie.
-
no to lekka przeginka z ta cena :(
-
U mnie też jest gniazdo do NAVI, sprzęt fajny ale ta cena? Gdyby było więcej chętnych to może grupowo jakieś zakupy u dilera alfy z rabatem, warto pomyśleć i sprawdzić znajomości.
-
To jest Alfa Romeo, za samo logo się płaci :).
-
tyle, ze to logo Tomtom a nie Alfy :)
ja juz mam navi, wyciagnelam od poprzedniego wlasciciela za pare stowek.