Cześć. Z przodu w drzwiach pasażera do głośnika idą dwie kostki żółta i biała, a w pozostałych drzwiach tylko jedna. Dlaczego tak jest?
Printable View
Cześć. Z przodu w drzwiach pasażera do głośnika idą dwie kostki żółta i biała, a w pozostałych drzwiach tylko jedna. Dlaczego tak jest?
A czy one są podłączone do głośnika? Bo ja pamiętam, że jak rozbierałem tylne drzwi to były właśnie takie kostki tylko z tym że jedna była podłączona do oświetlenia drzwi ( to pod spodem).
Jedna jest od syczka a druga do głośnika przy łydkach. Dodatkowo wtyczka od zamka, szyby, podświetlenia drzwi i tyle. Czyli masz tyle ile powinno być.
A druga sprawa mam taką prośbę byś dopisał coś więcej do tematu postu odnośnie wtyczki. Głównie chodzi o to by usprawnić trafność tematów w szukajce:D
Podpinam się do pytania.
Tez ostatnio sciągałem boczek i mi się to rzuciło w oczy.
Kostka jest tylko w przednich drzwiach pasażera. Gwizdek ma swoją zdaje się zółta koskę a w boczku ukryta jest nieużywana biała kostka. Wszystkie inne sa "pozajmowane" a ta biała wisi lużno i nie ma do czego jej podpiąć/ Po stykach widac ze nie była ona używana do niczego więc ciekawe po co ją tam wsadzili.
U mnie do jednego głośnika są podpięte 2 kostki. Zdjęcie słabej jakości ale jest.
Załącznik 72742
Ja na 1000% nie mam takiego ustrojstwa! Dziwna sprawa....
Wolną białą kostkę w drzwiach pasażera też mam, ale nie była ona podłączona do głośnika jak na foto, bo głośnik nie ma dwóch kostek.
No dokładnie. Może to jakaś kostka do DSP? JA nie posiadam DSP u siebie i mam zwykłe głośniki + gwizdki. Oczywiscie głosniki mam oryginalne.
Ja mam DSP i nie mam białej kostki tylko te żółte. Szkoda że na zdjęciu nie widać drugiej strony głośnika- czy jest on dwudrożny jak BOSE może????Ale w bose też jest jedna wtyczka,pozatym powinna być zwrotnica jakby co.....