Pożegnanie z Alfą - pożegnanie z forum.
Witam!
Dzisiaj rano sprzedałem moją Alfę. Nie wiem czy nowy właściciel pojawi się na forum i będzie dalej kontynuował wątek. Chciałem podziękować wszystkim, którzy od grudnia 2011 roku pomagali mi radzić sobie z problemami z moją Bellą. Dziękuje w szczególności Bartolowi, bo on zajmował się w 90% mechaniką auta, dziękuje ProximowiAR za soczewki i fajny kontakt, dziękuje chłopakom z Łodzi i okolic za wszystkie wspólne spoty i imprezy, dziękuje Łasemu za wspólne mini spoty, dzięki także dla Artura75, który jest mega zajaranym gościem na punkcie Alfy i stale pogłębia swoją wiedzę. Dzięki również dla DamianaS, który pierwszy wyciągnął do mnie rękę zaraz po zakupie Alfy. Na prawdę przekonałem się, że to forum jest inne niż wszystkie i że Alfiści to zupełnie inna grupa motoryzacyjna niż inne. Na tą chwilę nie planuje zakupu Alfy i pewnie jeszcze dłuuuugo nie kupię. Mimo kłopotów i trudnych chwil, uważam, że Alfy to na prawdę świetne samochody i jeżeli tylko okaże się im dużo serca (i gotówki :lol: ) to będą długo służyć i dawać radość z jazdy kierowcy jak żadne inne auto.
Dzięki wszystkim jeszcze raz i do zobaczenia na drodze!
Pozdrawiam
Kuba