Witam tak jak w temacie chcialbym dorobic kluczyk z pilotem ale niestety nie posiadam karty kodow posiadam kluczyk z 3 guzikami i dioda
Printable View
Witam tak jak w temacie chcialbym dorobic kluczyk z pilotem ale niestety nie posiadam karty kodow posiadam kluczyk z 3 guzikami i dioda
Musisz chyba w salonie dorobić kartę kodową :P
wogóle to masz w podpisie fotkę od kolegi flatbeet :D ?
Tutaj kodowałem swój kluczyk i dorabiałem nowy - http://enigmaserwis.pl/. Również nie miałem karty kodowej, ale kody dostałem wraz z nowym kluczykiem. Czyli generalnie da się to zrobić bez konieczności płacenia w ASO.
Pozdrawiam
Zawsze możesz spojrzeć na to innaczej :P koszt który przeznaczyłeś na kodowanie i dorabianie możesz wydać na kartę code, fiat ecu scan i drugi kluczyk.. i dzięki temu możesz w fiat ecu scan i kodzie samemu zaprogramowac sobie kluczyki do auta..
no wlasnie a wiadomo ze kazdy by chcial jak najtaniej a co do fotki to mozliwe ze masz racje
Co do fotki to na 100% masz tą z sygnaturki flatbeeta bo masz nawet na niej jego nick ;)
Karta kodowa w ASO kosztowała chyba coś w okolicach 200zł
juz zmienione
Karta kodowa 200zł, a ja za kodowanie pilota, odzyskanie kodu i nowy kluczyk bez pilota zapłaciłem łącznie 250zł.
Cena z ASO jest absurdalna, ale tyle sobie życzą za wygenerowanie kodu. Kiedyś kosztowało to 60-80 zł. Ale już od chyba 2 lat tyle. Dlatego lepiej zrobić to przez właśnie taką firmę jak Enigma Serwis. Na pewno będzie taniej.
A miałeś w tej cenie kodowanie pastylki immo?