Dobry wieczór :)
Zna może ktoś jakieś ciekawe miejsce w warszawie aby wjechać tam swoja bellą i cykać jej foty?
Preferowałbym jakieś stare hale/magazyny tudzież ruiny.
Można się ustawić w kilka osób i zrobić sesję wiosenną kilku Alf ;)
hmm?
Printable View
Dobry wieczór :)
Zna może ktoś jakieś ciekawe miejsce w warszawie aby wjechać tam swoja bellą i cykać jej foty?
Preferowałbym jakieś stare hale/magazyny tudzież ruiny.
Można się ustawić w kilka osób i zrobić sesję wiosenną kilku Alf ;)
hmm?
Znalazlem w sieci zdjecia opuszczonych zakladow mechanicznych (fabryka traktorow) na ursusie fajne miejsce :) byl ktos tam moze? Da sie tam wjechac autem?
Wysłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk
Co do Tych magazynów musisz sie kolego śpieszyć bo one rozbierane będą lub już są
Przy ulicy Naczelnikowskiej na Pradze coś takiego chyba znajdziesz :). Pozdrawiam
No właśnie czytałem, że maja robić rozbiórkę tego obiektu. Jeśli Miałbym tam pojechać to jeszcze dziś albo jutro, ale czy da się tam wjechać autem?
Pojedź i sprawdź - tak wychodzą najlepsze zdjęcia :)
jedz kolego na starą prage. Tam wszędzie są ruiny :D
Jak znajdziesz jeszcze coś sensownego to musisz się liczyć ze ktoś będzie chciał kasę od Ciebie za wjazd. Szkoda że dopiero sobie wspomniałeś o zdjęciach bo było kilka wypadów foto w Wawie w gronie Alfisti :)
A od biedy możesz jechać pod Narodowy to już taki standard motoryzacyjny w Warszawie :P
to Wy chyba w Żyrardowie nie byliście tam to jest dopiero tragedia
W Sochaczewie kiedyś było fajne miejsce do robienia fotek po starej fabryce lnu "chemitex" a teraz to nie wiem czy tam cos zostało