Mam pytanko. Czy jeżeli wywale stacyjkę i zamki ze swojej przedliftówki i dam zamki i stacyjkę od poliftówki wnętrza (kluczyk scyzoryk) czy będzie to trybić bez problemu?
Jeżeli nie co muszę jeszcze wymienić? jakaś centralka?
Printable View
Mam pytanko. Czy jeżeli wywale stacyjkę i zamki ze swojej przedliftówki i dam zamki i stacyjkę od poliftówki wnętrza (kluczyk scyzoryk) czy będzie to trybić bez problemu?
Jeżeli nie co muszę jeszcze wymienić? jakaś centralka?
Skoro zmienisz kluczyk to zapewne immo go nie rozpozna?
Sorry ale w tym temacie w ogole sie nie orientuje. A jeżeli przełoze pestke ze starego kluczyka do nowego?
Mysle ze powinno wtedy dzialac ale pewnosci nie mam.
porównaj wygląd i wymiary wkładek (powinno być to samo) kostkę immo musisz do nowego klucza przełożyć lub zaprogramować nowy klucz z immo i bd działać
zaprogramowanie nowego kluczyka wiąże się ze sporym wydatkiem $ , chciałem tak zrobić,aby mieć scyzoryk do starej kupiłem grot obudowę no i gość od kluczyków powiedział ok 250 pln.... i zrezygnowałem
na niepodległości za rakowiecką od strony centrum dorabiają kluczyki. mogą zrobić ci scyzoryk do przed liftem. widziałem na stronie. http://www.autokluczyk.eu/nasza-oferta.html . wyjmiesz bebechy i zobaczysz czy będą pasować. osobiście się tam wybieram ale dorobić czerwony w taki sam sposób.
- - - Updated - - -
zgadza się. ja w aso w wawie zapłaciłem 180 parę. ale miałem mus bo Alfa w ogóle nie paliła
[QUOTE=brill7;1009784]na niepodległości za rakowiecką od strony centrum dorabiają kluczyki. mogą zrobić ci scyzoryk do przed liftem. widziałem na stronie. http://www.autokluczyk.eu/nasza-oferta.html . wyjmiesz bebechy i zobaczysz czy będą pasować. osobiście się tam wybieram ale dorobić czerwony w taki sam sposób.
A ile taka impreza? ROzumiem, mam rozumieć, że miałbym scyzoryk bez zmiany zamków wraz z działającym alarmem i centralka?
musisz zadzwonić bo nie wiem czy wszystko zrobią tak jak chciałeś. u mnie np. nie zrobią alarmu w kluczyku bo coś się rozwaliło i dupa.
Mógłbyś podać jakiś kontakt?