Od 01.09.2008 ZENDER zaprzestaje sprzedawać akcesoria tuningowe.
Wszystko jest tutaj: www.zender-tuning.com/
pzdr
Printable View
Od 01.09.2008 ZENDER zaprzestaje sprzedawać akcesoria tuningowe.
Wszystko jest tutaj: www.zender-tuning.com/
pzdr
To dobra wiadomośc dla posiadaczy akcesoriów tej firmy, powinny zyskać na wartości.
ehhh, ale jeszcze troche czasu musi minąć.
Już w ubiegłym roku gdy sprowadzalem od nich felgi do 159 byly problemy z dostepnoscia,chcialem tez kilka akcesoriow ale na wiekszosc z moich zapytań odpowiadali odmownie. :cry:
Ja byłem zainteresowany zestawem do przerobienia seryjnego wydechu na podwójny, bardziej mi się podobał niż ten z novitec'u.
pzdr
Zobacz u Sebringa , firma ATC dotychczasowy dystrybutor Zendera proponowal mi taki z montażem wychodziło 3 tys.pln , albo pozostaje sledzic Allegro.pl tam ostatnio kolega kupił od 159 2,4 JTDM za 1,3 tys. Szkoda tylko że nie zrobiłeś tego przed chipowaniem silnika. pzdrCytat:
Napisał M@T
Rozumiem, że Ty już taki zabieg zrobiłeś u siebie?? Też obserwowałem tą aukcje z wydechem od 2,4 tylko nie byłem pewien czy spasuje do 1,9. Dlaczego lepiej by było zrobić najpierw wydech??Cytat:
Napisał rafter
pzdr
Nie MAT, nie zdecydowałem się na zmiane wydechu ponieważ miałem złe doświadczenia z poprzednia AR 156. Było wtedy bardzo głosno w srodku a ja juz stary jestem i musze oszczedzac uszy :lol: Wytrzymałem tylko 2 tygodnie i wróciłem do fabrycznego. Szef ATC, który tak na marginesie ma AR 147 , zapewniał mnie że nie będzie głośno ale wiesz wydac 3 tys i nie mieć przed zakupem pewności że będziesz zadowolony ;// Rozmawiałem z nim także o chipowaniu i twierdził że lepiej jest najpierw wymienic wydech (tylko mówimy o całym wydechu ) na przelotowy i póżniej wgrywać wirusa , osiągnie się wtedy lepsze parametry nie wysilajac tak silnika jak przy fabrycznym wydechu .To usłyszałem od niego wiec przekazuje.Pzdr