[146] spojler 146 wiśniowy metalik
kupiłem właśnie spojler na tylną klape do mojej wiśniowej 146 i tak sobie myśle czy wymalować go na kolor samochodu czy może np na czarno, chodzi mi tez po głowie okleić go folią wzór Carbon, co uważacie na ten temat, a może macie na swoich autkach spojlery o innym kolorze niz nadwożie, jak myślicie jak to może wyglądać???
Re: spojler 146 wiśniowy metalik
Cytat:
Napisał Yyogi22
kupiłem właśnie spojler na tylną klape do mojej wiśniowej 146 i tak sobie myśle czy wymalować go na kolor samochodu czy może np na czarno, chodzi mi tez po głowie okleić go folią wzór Carbon, co uważacie na ten temat, a może macie na swoich autkach spojlery o innym kolorze niz nadwożie, jak myślicie jak to może wyglądać???
Masz rocznik 2000, więc wersja po lifcie, czyli wszystko w kolorze nadwozia (za wyjątkiem listew na zderzakach, chyba, że wersja z pakietem sport, ale wówczas miałbyś już ten spoiler), tak więc w moim przekonaniu należy go polakierować w kolor nadwozia, wówczas będzie się prezentował najzacniej. Oczywiście mam na myśli spoiler dedykowany do tego modelu(?) Jeśli polakierujesz go w inny sposób, to wybacz, ale w moich oczach Twoja Alfa zacznie przypominać granatove VW golfy z lakierowanymi na czerwono lusterkami, wlotami powietrza i olbrzymimi chlapaczami (oczywiście również czerwonymi :)).
Takie jest moje zdanie, z resztą miałem 146 i spoiler był w kolorze nadwozia, wujek ma 146 i też ma ten spoiler w kolorze nadwozia. Innej opcji sobie nie wyobrażam.
Pozdrawiam.
- Rafał