Czy we wszystkich alfach 155 wycieraczki chodza z tak duza predkoscia jak u mnie ??
U mnie chodza duzo szybciej niz w wiekszosci samochodow. Czy to normalne ?? Czy poprzedni wlasciciel cos zmajstrowal ??
Printable View
Czy we wszystkich alfach 155 wycieraczki chodza z tak duza predkoscia jak u mnie ??
U mnie chodza duzo szybciej niz w wiekszosci samochodow. Czy to normalne ?? Czy poprzedni wlasciciel cos zmajstrowal ??
Na Cavisie (przełączniku) są trzy predkości ustawienia pracy wycieraczek
nie !! to jest ustawienie czestotliwosci !! a mnie chodzi o szybkosc jednowazowego podniesienie i opuszczenia wycieraczek!! czy tylko u mnie jest tak szybko ?
Inne włączenie wycieraczki: u mnie też szybko
dla porownania u mnie jednorazowe podniesienie i opuszczenie wycieraczek trwa 1,15 s. Co powoduje ze woda na szybie zostaje zmieciona a nie wytarta :( Przy duzym deszczu moze nawet swobodnie ochlapac kogos kto stoi kolo autka :(
I tym sie tak martwisz? :D
haha :) mialem nadzieje ze ktos poda ile trwa to u niego :) ale tymi ludzikmi kolo autka tez sie troszke martwie :) nie az tak bardzo ale ... :)
U mnie równie szybko pociskają wycieraczki..fakt szybciej niż w innych autkach. :D
U mnie jak się włączy wycieraczki na jednorazowy ruch to różnie bywa z prędkością. Jak szybko ruszę dźwigienką to zbiorą tak szybko że oczy tego nie widzą, a jak wolno włączę to nawet można je uchwycić wzrokiem :)
Alfa to szybkie auto :lol: