Jak w temacie, przymierzam do regeneracji turbiny puszcza już dość mocno olej i pozostaje pytanie gdzie ją oddać by było nie za drogo ale solidnie. Może ktoś to ostatnio robił i poleci jakiś zakład tak pomiędzy Katowicami a Bielskiem??
Printable View
Jak w temacie, przymierzam do regeneracji turbiny puszcza już dość mocno olej i pozostaje pytanie gdzie ją oddać by było nie za drogo ale solidnie. Może ktoś to ostatnio robił i poleci jakiś zakład tak pomiędzy Katowicami a Bielskiem??
Temat długi jak rzeka niestety.
Mnie większość polecała Turbo-tec i inne "sławniejsze" firmy.
Natomiast na allegro znalazłem gdzieś z nad morza firme i zapłaciłem z oddaniem starej 850 zł, Turbina śmiga już 3 lata (60 tyś km) i nic jej się nie dzieje, w tym roku na niej fajny soft wyszedł i jest ok :)
Kolega (VW Bora) oddał do Turbo-tec 2150 zł, dokładnie rok i miesiąc temu, a teraz szuka nowej turbiny bo tamta.... już się wysrywa.
A ja polecam Firmę TUR-MAR 82-325 Markusy 21 koło Elbląga warmińsko-mazurskie. Wysyłam a czasem do nich wożę wszystkie turbiny z mojego warsztatu... Zero reklamacji, cena wiadomo do 1000zł zależy co. Raz nawet 85zł zapłaciłem bo okazało się że dobra była turbina a wina była odmy... Także nie mam zastrzeżeń co do tej firmy... http://www.turbo.cdi.pl/
Coś kolega mo pecha,bo turbo jeszcze na gwarancji(turbo tec daje 2 lata)
Dawaj namiary a nie p1-erdol.:P najlepsze grzyby podobno w Parzymiechach :P ,właściwie to usrało Ci sie Lizany,bo na tej firmie wszyscy psy wieszali(skodziarze,oplowcy itp)
Jo robił w turbo tecu i jeszcze sie kulo(ze 4 lata bydzie i kajś 100kkm)
Adams psy wieszają chyba na firmie z Wrocławia :D
A Ja robił kajś jak kojarze blisko morza, musiałbym w papierach grzebać bo w historii allegro zero widu ani słychu.
Nie wiem czy to nie przypadkiem ta sama firma co podał autowis bo są z Elbląga (blisko morza) i coś mi się kojarzy :D
Nie wiem ale ja swoja turbine oddalem do firmy klucz car z olkusza i jezdze na niej juz rok i nic sie nie dzieje skasowal mnie 800 zl no i mam 2 lata gwarancji:p
Polecam firme z Bytomia ulica siemianowicka. Oddawalem im Turbo z poprzedniego auta Fiat MAREA 2.4TD i dmuchała cały czas w porzadku.