-
Serwis aut wloskich
Witam serdecznie , w zwiazku z tym ze poszerzam dzialnosc , chcialem zaprosic wszytkich do korzystania z mojego serwisu mechanicznego , oferuje bardzo dobre ceny konkurencyjne dla pana seligi oraz arkuszowej . Proawdzimy podwoziowke oraz wulkanizacje serwis klimatyzacji oraz naprawy skrzyn biegow silnikow i wszytkiego co tylko mozliwe w aucie . Oczywiscie zapraszam rowniez do korzystania z serwisu blacharskiego . Zapraszam serdecznie na mechanike od 1 grudnia
-
No to na początek podstawię swoją na wymianę tulei tylnego wahacza, dwie strony
-
A Ja pojadę na wymianę oleju i może jeszcze czegoś:D
Mamy w końcu klubowy warsztat,ha,ha:P
-
Nareszcie:) Ja tam wpadnę zobaczyć swoje padło i sprawdzić czy mi zawias z Gtv podejdzie:)
-
2 załącznik(i)
małe przesunięcie terminu oddania serwisu , przygotowywujemy stanowiska jeszcze 2 tygodnie sie zejdzie , wzmacniamy posadzkę , przygotowujemy również reklamy i czekamy na sprzęt do geometrii .
Oto jeden z banerów bedą rozmieszczone w piasecznie i okolicach Załącznik 78672
-
hm, to może do Ciebie wpadnę na wymianę oleju i świec....
-
a gdzie ten warsztat konkretnie bo mam trochę rzeczy do zrobienia w GTV ;) i chętnie bym oddał w dobre ręce na kilka dni
teraz sprawdziłem, że Rembertów...trochę daleko chyba, że mnie ktoś podrzuci na Ursus ;)
-
Niecmasz tak daleko , mozemy sie umowic takjak bedzie ci pasowalo moge cie podzicic do ursusa . Zapraszam lutraki
-
serwis już działa?? bo w sumie mam po drodze wiec może kiedyś bym podjechał, bo mam problem z korkiem w misce olejowej...
-
Oficjalne otwarcie w poniedzialek , napisze na forum i wrzuce kilka fotek . Zapraszam serdecznie moze cos pomoge w sprawie korka ;)